Κατέθεσε την προσφυγή κατά Χριστοδουλόπουλου και Ολυμπιακού η ΑΕΚ

Την προσφυγή της εναντίον του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου για την υπογραφή δύο συμβολαίων, καθώς και κατά του Ολυμπιακού για την ανακοίνωση της απόκτησης του ποδοσφαιριστή κατέθεσε -όπως αναμενόταν- η ΑΕΚ.Στην Ένωση περίμεναν τη μετατροπή του κανονισμού, ο οποίος πλέον είναι πιο αυστηρός, αφού ο αποκλεισμός τεσσάρων μηνών είναι πλέον η μικρότερη τιμωρία που προβλέπεται.

Η προσφυγή που κατέθεσε η ΑΕΚ είναι 16 σελίδων, στην οποία η Ένωση επικαλείται το γεγονός ότι ο Χριστοδουλόπουλος έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο για τη σεζόν 2018-2019.

Το νέο στοιχείο που αναδεικνύεται μέσα από την προσφυγή του «δικεφάλου» είναι ότι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είχε αποκτηθεί ως δανεικός από τη Βερόνα για τη διετία 2016-2018 με οψιόν αγοράς, η οποία και εκπληρώθηκε.

Ουσιαστικά, αυτό που τονίζει η ΑΕΚ στην προσφυγή, είναι ότι ο Λάζαρος είχε συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» αν έμενε για άλλον ένα χρόνο με την ενεργοποίηση της οψιόν. Και από την πλευρά της Ένωσης έχουν κατατεθεί όλα τα έγγραφα της αλληλογραφίας με τη Βερόνα που το αποδεικνύουν.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας ζητάει για τον Χριστοδουλόπουλο την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή και στην προσφυγή που έχει καταθέσει εκθέτει όλο το ιστορικό των επαφών που είχε το προηγούμενο διάστημα με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Πηγή: gazzetta.gr