Θράσος: Εκδήλωση για το Σκοπιανό διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Μακεδονία ! «Υποδοχή» ετοιμάζουν Οπαδοί του ΠΑΟΚ … «Τσιπροκαμμένοι….Τελειώσατε»

Απίστευτο κυβερνητικό θράσος: Εκδήλωση για το Σκοπιανό διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να πείσει τους Μακεδόνες για τα ωφέλη του
ξεπουλήματος τους. Άμεση ήταν η αντίδραση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Τούμπας και πλέον η περιοχή αν όχι όλη η Μακεδονία «μυρίζει μπαρούτι».
Οπαδοί του ΠΑΟΚ ετοιμάζουν «θερμή υποδοχή» στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό στην Τούμπα.

Δεν άφησε αναπάντητη την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ Τούμπας να διοργανώσει εκδήλωση μεθαύριο για τα οφέλη της συμφωνίας των Πρεσπών ο σύνδεσμος των φίλων του ΠΑΟΚ στην περιοχή.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Τούμπας, επισημαίνει ότι δεν πρόκειται να αφήσει να διεξαχθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση, καθώς τα μέλη του συνδέσμου δεν θα το επιτρέψουν.
Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρξε ακόμα κάποια αντίδραση, ωστόσο τίθεται πλέον σοβαρό ζήτημα ασφάλειας για την διεξαγωγή της εν λόγω εκδήλωσης στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας στην Κλεάνθους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Τούμπας:
Αυτοί που μιλούσαν για αλήθεια και αποδείχθηκαν οι μεγαλύτεροι ψεύτες.
Αυτοί που τάσσονταν κατά της αστυνομικής βίας και τελικά την χρησιμοποιούν προς διασφάλιση των μικροκομματικών τους συμφερόντων.
Αυτοί που απαγορεύουν και φιμώνουν την όποια αντίδραση στην αυθαιρεσία της εξουσίας τους, χρησιμοποιώντας τους προβοκάτορες των Μ.Μ.Ε., έτσι ώστε να διατηρήσουν την καρέκλα τους για λίγο ακόμη.
Αυτοί που αφήνουν τους πραγματικούς τρομοκράτες και εγκληματίες να αλωνίζουν και βάζουν φυλακή τους οπαδούς για ένα πυρσό, με κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, χωρίς αποδείξεις.
Αυτοί που αντιλαμβάνονται τους ΒορειοΕλλαδίτες, ως πολίτες 2ης κατηγορίας.
Αυτοί που πολέμησαν τον Π.Α.Ο.Κ. για ένα ρολό χαρτί.
Αυτοί λοιπόν οι επαγγελματίες της πολιτικής της κωλοτούμπας και της ντροπής, που έχουν όνομα «ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», στις 17 Ιουνίου υπέγραψαν την οριστική και αμετάκλητη καταδίκη τους, παραδίδοντας την Μακεδονική πολιτισμική κληρονομιά και αναγνωρίζοντας παράλληλα Μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα, σε ένα κρατίδιο Σλάβων.
Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί, αλλά προσπάθησαν να μας πείσουν για την «τεράστια επιτυχία» αυτής της κίνησης τους, διοργανώνοντας μεταξύ άλλων εκδήλωση για τα «οφέλη» της συμφωνίας, την ερχόμενη Δευτέρα στην Τούμπα.
Ως οπαδοί του μεγαλύτερου κοινωνικού κινήματος, της μοναδικής Μακεδονίας, που για 92+ χρόνια αγωνιζόμαστε ενάντια σε κάθε μορφή αδικίας, ρατσισμού, ανελευθερίας και καταστολής και πάντα προασπιζόμενοι την ιστορική αλήθεια και το συμφέρον των συμπολιτών μας, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε αναπάντητη την εν λόγω προδοσία.
Ενημερώνουμε τους Κυβερνώντες, πως τους περιμένουμε λοιπόν τη Δευτέρα να τους υποδεχτούμε όπως τους αρμόζει και τους υποσχόμαστε ότι όχι μόνο δεν θα λάβει χώρα μία τέτοια εξευτελιστική προπαγανδιστική εκδήλωση στην Τούμπα.
Υ.Γ.1: Αλήτες Προδότες Πολιτικοί,
Τα κάνατε σκατα για ακόμη μια φορά, στη ΤΟΥΜΠΑ δεν χώραν αυτά.
Υ.Γ.2: Για τους περίεργους…, άλλο Πατριωτισμός, άλλο Εθνικισμός και δεν θα επιτραπεί σαν κανέναν φασίστα να καπηλευτεί τη δίκαιη δράση μας
Υ.Γ.4: Τσιπροκαμμένοι….ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ
Μετά τιμής,
ΣΦ Π.Α.Ο.Κ. ΤΟΥΜΠΑΣ
 ΤΟ 86% ΚΑΤΆ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΊΑΣ ΤΣΊΠΡΑ-ΚΑΜΜΈΝΟΥ ΜΕ ΣΚΌΠΙΑ
Συντριπτικό είναι το όχι των πολιτών για τη συμφωνία των Πρεσπών. Πάνω από 8 στους 10 είναι αντίθετοι.
Εντυπωσιακά τα ευρήματα της δημοσκόπησης που πραγματοποίησε η εταιρία Interview στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα σε όλους τους Νομούς της Ανατολικής, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας για το Σκοπιανό και την πρόσφατη συμφωνία της Κυβέρνησης με τα Σκόπια.
Σύμφωνα με την Έρευνα της εταιρείας, το 86% των ερωτηθέντων κρίνουν τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ ως μια κακή συμφωνία, έναντι του 12% που τη θεωρεί καλή.
Στην ίδια δημοσκόπηση, το 83% του κοινού πιστεύει ότι το θέμα όχι μόνον δεν λύθηκε, αλλά η συμφωνία το επιβάρρυνε κάνοντας το πρόβλημα χειρότερο.
Εντυπωσιακή η απάντηση του κοινού για το ποιο απ΄όλα το ενοχλεί περισσότερο από τη συμφωνία του κ. Τσίπρα με τα Σκόπια.
Η πλειοψηφία (71%) δηλώνει ότι τον ενοχλούν όλα όσα εκχώρησε η κυβέρνηση, δηλαδή και η “μακεδονική εθνικότητα”, και το όνομα και η “μακεδονική” γλώσσα, ενώ μόλις το 7% δηλώνει ότι δεν ενοχλείται.
Τέλος το 87% των Μακεδόνων πιστεύει ότι η χώρα προσφέρει στους Σκοπιανούς περισσότερα απ΄όσα δίνει, έναντι μόλις του 2% που πιστεύει ότι τα ωφέλη είναι περισσότερα από τις απώλειες.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την εταιρία INTERVIEW – Δημοσκοπήσεις (Αρ. Μητρώου ΕΣΡ : 7 (επτά) Μέλος ESOMAR & WAPOR) για την Εφημερίδα Thessnews.
Διεξήχθη στους Νομούς της Μακεδονίας, σε Δείγμα: 715 ατόμων, ηλικίας 18+, την περίοδο μεταξύ 19/6/ έως 22/6/2018 και έχει περιθώριο σφάλματος: +/-3,0%.
Τέλος, συλλαλητήριο μπροστά στην Βουλή των Σκοπίων διεξάγεται από τις 21:00 ώρα Ελλάδας από την λεγόμενη «νεολαία για την Μακεδονία».
Διοργανωτές είναι οι φοιτητές που στηρίζονται οικονομικά από ομογενειακές οργανώσεις της διασποράς των Σκοπίων.