Τα εισιτήρια του δεύτερου τελικού της Volley League

Στην διάθεση των φίλων του ΠΑΟΚ είναι τα εισιτήρια για τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ καλεί τους οπαδούς του συλλόγου να προμηθευτύν εγκαίρως εισιτήρια και να στηρίξουν την ομάδα στον επαναληπτικό τελικό με τον Ολυμπιακό την Κυριακή 6 Μαΐου στις 19.00 στο PAOK Sports Arena.

Για την δεύτερη αγωνιστική της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Volley League Πάμε Στοίχημα 2017-18, ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, στο PAOK Sports Arena.

Η ήττα στο πρώτο παιχνίδι αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του Ντανιέλε Ρίτσι, που θέλει τη νίκη προκειμένου να ισοφαρίσει τη σειρά των τελικών και να διατηρήσει τις ελπίδες για την τέταρτη συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Δικέφαλο, με τον τεχνικό των ασπρόμαυρων να δίνει έμφαση στην τόνωση της ψυχολογίας των παικτών του.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος θα έχουν την στήριξη του κόσμου, που αναμένεται να γεμίσουν το PAOK Sports Arena, σε έναν αγώνα που διεξάγεται με την συμπλήρωση ενός χρόνου από την τρίτη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€ (κανονικά) και 10€ (VIP) και η διάθεση γίνεται:

Στο PAOK Sports Arena (Παρασκευή 10:00-18:00, Σάββατο 10:00-14:00, Κυριακή 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα, πληροφορίες: 2313036354 – tickets@paokvolley.gr)

Μέσω internet στη διεύθυνση www.ticketmaster.gr

Καταστήματα Γερμανός

Η δεύτερη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 06 Μαΐου 2018 στις 19:00, στο PAOK Sports Arena και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μυλωνάκης, Παρατηρητής: Καλλής, Κομισάριος: Ιορδανίδης
Επόπτες: Δρανίτσας, Γιώγιου, Τοσουνίδης, Μπέλλος Ι., Γραμματεία: Κουμπλή»

Πηγή: gazzetta.gr