Νέα σενάρια για ΠΑΟΚ και Παπαδόπουλο

Το Αμβούργο για πρώτη φορά στην ιστορία του υποβιβάστηκε από την Bundesliga και στην ομάδα του Βορρά αναμένονται αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Σύμφωνα με την «Hamburger Morgenpost», ένας από τους παίκτες που επηρεάζεται από τον υποβιβασμό είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ο οποίος θα έχει συζητήσεις με το Αμβούργο για το μέλλον του. Στη συνέχεια το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κάνει την κίνησή του.

«Το αγαπημένο κλαμπ του Παπαδόπουλου, ο ΠΑΟΚ, ετοιμάζεται να κινηθεί επιθετικά και να κάνει την πρώτη προσφορά στο Αμβούργο για να τον αποκτήσει. Οι Έλληνες αφού παρακολουθούν εδώ και τουλάχιστον 4 εβδομάδες την περίπτωση του, πλέον κοιτάζουν ακόμα πιο σοβαρά αυτή την υπόθεση. Οι απολαβές του Παπαδόπουλου που φτάνουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως είναι κάτι που μπορεί να καταφέρει ο ΠΑΟΚ. Ωστόσο, τα 6,5 εκατομμύρια που δόθηκαν στην Μπάγερν Λεβερκούζεν πριν από έναν χρόνο και κάτι είναι ένα ποσό πολύ μεγάλο για την ελληνική ομάδα. Αυτή η μεταγραφή μπορεί να εξυπηρετηθεί ενδεχομένως από τα 10 εκατομμύρια ευρώ που μπορεί να φέρει στο κλαμπ ο Πρίγιοβιτς», αναφέρει το δημοσίευμα.

Η υπόθεση του Παπαδόπουλου είναι μια δύσκολη περίπτωση για τον ΠΑΟΚ αφού παρότι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει δηλώσει στο παρελθόν πως θα ήθελε να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, τα οικονομικά δεδομένα είναι εξαιρετικά δύσκολα.

Πηγή: gazzetta.gr