Απίστευτη ανατροπή! Δεν έγινε απόπειρα βιασμού στο Πεδίον του Άρεως - Τι πραγματικά συνέβη

Μια πραγματικά απίστευτη τροπή παίρνει η ιστορία με την απόπειρα βιασμού της 25χρονης βοηθού οδοντιάτρου στο Πεδίον του Αρεως. Η ΕΛ.ΑΣ. είχε εντοπίσει κενά στην κατάθεση της νεαρής και εξετάζοντας το θέμα διαπίστωσε ότι εν τέλει η καταγγελία της για την απόπειρα βιασμού ήταν ψευδής!

Η 25χρονη έφτιαξε την ιστορία από το μυαλό της, τη σκηνοθέτησε (καθώς είχε σκισμένα ρούχα και είχε αυτοτραυματιστεί) με σκοπό να αναβάλλει το γάμο της!

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η 25χρονη κατά τη συμπληρωματική κατάθεσή της, στην οποία κλήθηκε μετά τα κενά που διαπιστώθηκαν στην πρώτη και έβαλαν σε σκέψεις τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ..

Η νεαρή βοηθός οδοντιάτρου... λύγισε μπροστά στην πίεση με τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών και αποκάλυψε το ψέμα της. Παραδέχτηκε ότι έπλασε την ιστορία και ότι αυτοτραυματίστηκε με σουγιά στην κοιλιά, στο μηρό και στο στήθος!

Ετσι τώρα η νεαρή θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη καθώς της ασκήθηκε δίωξη για άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών.

Σημειώνεται πως ο σύντροφός της και... παραλίγο σύζυγός της είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών, ενώ για την απόπειρα βιασμού είχε εκδώσει ανακοίνωση και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής, βάλλοντας κατά των Αρχών για την ελλιπή αστυνόμευση σε περιοχές του κέντρου.

Η ιστορία που δεν... κολλούσε

Η 25χρονη είχε καταγγείλει ότι δέχθηκε επίθεση την ώρα που σχολούσε από την εργασία της σε κλινική κοντά στο Πεδίον του Άρεως. Υποστήριξε ότι ένας άνδρας της επιτέθηκε από πίσω χωρίς να τον αντιληφθεί, την άρπαξε από το μπράτσο και άρχισε να την βρίζει μιλώντας με σπαστά ελληνικά, και να την τραβά σε ένα απόμερο σημείο κοντά στο αλσύλλιο του Πεδίου του Άρεως.

Στη συνέχεια προσπάθησε να της βγάλει τα ρούχα της υπό την απειλή ενός μαχαιριού, όμως εκείνη, όπως υποστήριζε, προέβαλε αντίσταση και άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα ο δράστης να φύγει από το σημείο και να επιβιβαστεί σε μοτοσικλέτα, όπου τον περίμενε ένας συνεργός του ο οποίος κρατούσε τσίλιες.

Η 25χρονη, μάλιστα, στην κατάθεσή της είχε δώσει και το προφίλ του δράστη. Υποστήριζε ότι ήταν καστανόξανθος, με ανοιχτόχρωμα μάτια, είχε ύψος περίπου 1,80 και μιλούσε σπαστά ελληνικά.

Τα ρούχα της οδοντιάτρου είχαν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για ανάλυση και πιθανό εντοπισμό γενετικού υλικού και αποτυπωμάτων του δράστη.

Τα κενά

Αστυνομικές πηγές χαρακτήριζαν ως «περίεργο» το γεγονός πως η νεαρή ανεφερε πως ο δράστης είχε συνεργό, καθώς είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που κάποιος «δράκος» όταν κάνει προσπάθεια να βιάσει κάποια κοπέλα διαφεύγει με συνεργό.

Ένα ακόμη αναπάντητο ερώτημα που είχαν οι άνδρες της Ασφάλειας είναι το γεγονός πως η 25χρονη στην πρώτη της αναφορά στους αστυνομικούς επισήμανε πως δεν είχε μαζί της τσάντα, τη στιγμή που έφευγε από τη δουλειά της και της επιτέθηκε. Οι αστυνομικοί όμως θεωρούσαν απίθανο το σενάριο να μην είχε μαζί της τα προσωπικά της αντικείμενα και το κινητό της.

Επιπλέον, η έρευνα για να εντοπιστεί υλικό από κάμερες ασφαλείας δεν είχε αποτελέσματα, ενώ δεν βρέθηκε κάποιος περίοικος που να άκουσε τις κραυγές βοήθειας της κοπέλας, ειδικά την ώρα που τη χτυπούσε ο δράστης με μαχαίρι.