Το τουρκικό σχέδιο για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο που έφτασε στα χέρια της ΕΥΠ!

Ένα θερμό επεισόδιο Ελλάδας και Τουρκίας στο Αιγαίο φαίνεται πως έχει σχεδιάσει η Άγκυρα.Σύμφωνα με τη Realnews το σχέδιο αυτό είναι εις γνώσιν της ΕΥΠ, η οποία έχει ενημερώσει το Λιμενικό το οποίο φαίνεται να έχει οργανωθεί αναλόγως.

Από όσα έχουν δει μέχρι τώρα το «φως» της δημοσιότητας, προβλέπεται πως ένα φουσκωτό σκάφος που θα ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια με πρόσφυγες από την Συρία θα οδηγηθεί εσκεμμένα σε ναυάγιο από τους Τούρκους, πάνω σε βραχονησίδα που έχει επιλεγεί από την μυστική υπηρεσία της Τουρκίας.

Σε μικρή απόσταση από το φουσκωτό θα βρίσκεται σκάφος της Τουρκικής ακτοφυλακής, τo πλήρωμα του οποίου θα ξεκινήσει άμεσα επιχείρηση «διάσωσης» οδηγώντας τους ναυαγούς πάνω στην βραχονησίδα, υποστηρίζοντας πως αυτή είναι τουρκική.

Φυσικά θα υπάρξει αντίδραση από ελληνικής πλευράς και κάπου εκεί αναμένεται να υπάρξει και η κλιμάκωση, σε βαθμό που οι ελληνικές υπηρεσίες δεν είναι σε θέση ακόμα να γνωρίζουν.

Όλα αυτά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δημιούργησαν έναν νέο επιχειρησιακό σχεδιασμό στις κινήσεις των πλωτών του Λιμενικού, τα οποία παρακολουθούνται από μεγαλύτερα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού.

Παράλληλα τα ραντάρ «σαρώνουν» τα πάντα την ώρα που πληθαίνουν και οι περιπολίες από τα τουρκικά σκάφη.

Σε ανάλογο βαθμό επιφυλακής είναι και η Αστυνομία, προκειμένου στις περιοχές που είναι δυνατό να εφαρμοστεί μια τέτοια προβοκάτσια, να υπάρχει άμεση ενημέρωση σε κεντρικό επίπεδο.