Πασκουάλ: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι, παραμένει φαβορί η Ρεάλ»

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας την Πέμπτη (19/4).Ο Τσάβι Πασκουάλ ανέφερε την Τετάρτη (18/4) πως οι παίκτες του οφείλουν να μείνουν συγκεντρωμένοι ενώ σημείωσε πως η «Βασίλισσα» παραμένει το φαβορί της σειράς.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς του Παναθηναϊκού:

«Νομίζω πως δεν πρέπει να κάνουμε... reset, αλλά να συνεχίσουμε έτσι. Δεν σταματάς στα πλέι οφ. Κάθε ματς μπορεί να είναι ή να μην είναι διαφορετικό. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Όταν νικάς πρέπει να είσαι δυνατός, να συνεχίζεις έτσι. Όταν χάνεις, πρέπει να δεις τι πρέπει να αλλάξεις. Πρέπει να μην αλλάξεις νοοτροπία μέσα στα πλέι οφ».

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Η Ρεάλ έχει μια απίστευτη ομάδα, με ποιότητα και περισσότερη εμπειρία από εμάς. Ξέρω πως θα αντιδράσουν, θα ξεκινήσουν το ματς επιθετικά. Θα είναι έτοιμοι να παίξουν. Λόγω της ποιότητας συνεχίζουμε να τους θεωρούμε φαβορί».

Για τη σειρά: «Κάθε ματς θα είναι διαφορετικό. Και οι δύο ομάδες είναι σοβαρές σε άμυνα και επίθεση. Θέλουμε να νικήσουμε σε όλα τα ματς. Θα υπάρχουν διαφορετικές καταστάσεις, αλλά τίποτα ιδιαίτερα περίεργο για τους δύο προπονητές».

Πηγή: a-sports.gr