«Μαύρα Μεσάνυχτα» reunion: Η φωτογραφία που πρόδωσε ( ; ) τη μεγάλη επιστροφή (Pic)

Μια φωτογραφία που έκανε τους φανατικούς της σειράς «Μαύρα Μεσάνυχτα» να ενθουσιαστούν δημοσίευσε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στους προσωπικούς τους λογαριασμούς σε Instagram και Facebook!
Ο τηλεοπτικός Αποστόλης –για τη Σιλβή «Τόλης»- Κουτρουμπάς πέταξε μια μικρή διαδικτυακή βόμβα, με μια λήψη στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος μαζί με τον Πάνο Κοκκινόπουλο, την Παναγιώτα Βλαντή, τη Μπέσσυ Μάλφα και το δίδυμο του Σεναρίου Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρα Σακαλή σε κοινή τους έξοδο.

«Λείπεις Μάινα… και μερικοί ακόμα! Μαύρα Μεσάνυχτα ριγιούνιον!», έγραψε ως λεζάντα ο Γεράσιμος, ο οποίος ανήκε στην κατηγορία εκείνων που ήθελαν πολύ να συνεχίσει η σειρά με τρίτο κύκλο.

Τελικά, η αυλαία έπεσε στις 15 Ιουνίου του 2009, με το φινάλε να μένει «ανοιχτό» αφού κανείς δεν έμαθε αν οι ήρωες έζησαν ή σκοτώθηκαν από τη βόμβα που ο εχθρός «Μάτσουλας» είχε βάλει στο νυχτερινό κέντρο «Μαύρα Μεσάνυχτα».

Εμείς από τη μεριά μας, ελπίζουμε η λατρεμένη, ανατρεπτική σειρά με την εξαιρετική σκηνοθεσία, τους εκκεντρικούς χαρακτήρες και τους ηθοποιούς πρώτης γραμμής, η οποία αποτέλεσε γροθιά στα τετριμμένα σενάρια της εποχής να επιστρέψει και να μας χαρίσει νέα, ακόμα πιο καθηλωτικά επεισόδια.

Άραγε θα μας κάνει τη χάρη ο Πάνος Κοκκινόπουλος;