«Τα πήρε» ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τις ερωτήσεις για την Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν ντρέπεσαι λίγο;»

Η Σάσα Σταμάτη εισέβαλε στα παρασκήνια του Τατουάζ και έπαιξε την πρώτη της σκηνή με τον Ντάνο.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος… του έκανε σκηνή για την Ντορέττα Παπαδημητρίου που την τάιζε ψάρια!
«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Να την ταΐσεις σαρδέλα στο στόμα; Τι της ζήλεψες; Επειδή κάνει το Survivor Πανόραμα κι εγώ το Ooh la la;» έλεγε θλιμμένη η Σάσα Σταμάτη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπήκε αμέσως στο κλίμα ταΐζοντας την μπισκότα!

Όταν όμως η Σάσα Σταμάτη τον στρίμωξε με τις ερωτήσεις του, θυμηθήκαμε λίγο από τον παλιό Ντάνο του Survivor…

«Την έχετε φάει τη γυναίκα από την γκρίνια. Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε όλο αυτό. Πήγαμε, φάγαμε, πληρώσαμε. Δεν την τάιζα στο στόμα. Της έδωσε να δοκιμάσει κάτι κάποια στιγμή, πολύ ανθρώπινα. Εσύ δεν έχεις πάει για φαγητό με φίλους; Εγώ είμαι πάρα πολύ περιποιητικός με τους ανθρώπους γενικά. Τι κακό έχει αυτό δηλαδή; Δηλαδή άμα σου βάλω τώρα ένα μπουφάν από πάνω και σου δώσω και ένα μπισκότο, τα έχουμε; Δεν παίζει τίποτα, εκτός από μια πολύ όμορφη σχέση. Την γουστάρω πάρα πολύ σαν άνθρωπο» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος ήταν σαφής, κατηγορηματικός και προστατευτικός ως προς τη σχέση που έχει με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Στον Βέρτη ήταν κανονισμένο από νωρίς. Απλά έτυχε να βρεθούμε να φάμε και δεν θα καθίσω να πω όχι δεν θα φάμε το μεσημέρι γιατί θα βγούμε το βράδυ και τι θα πούνε», διευκρίνισε ο Ντάνος.

«Και λέει φιλιόσασταν στο πάρκινγκ μετά…» είπε η Σάσα Σταμάτη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος «τα πήρε»…

«Εντάξει, παρακάτω. Δεν ντρέπεσαι λίγο; Τα είπε κάποιος – κάποια στην τηλεόραση και είναι και πολύ μεγάλο φάουλ γιατί πρέπει να σκεφτούμε ότι υπάρχουν οικογένειες, παιδιά. Άμα θέλω να τα φτιάξω με μια κοπέλα δεν θα πάρω άδεια από κανέναν. Δεύτερον, αν τα φτιάξω με μια κοπέλα δεν θα έχω και κανένα πρόβλημα να το πω, είτε είναι επώνυμη, είτε ανώνυμη. Εμείς βρεθήκαμε να φάμε. Πήγαμε, φάγαμε, ήπιαμε, κρύωσε, της έδωσα το μπουφάν.

Είμαι μόνος μου. Δεν γυρνοβολάω. Είμαι πάρα πολύ αφοσιωμένος στη δουλειά μου», ξεκαθάρισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Σίγουρα όμως δεν φαντάζεστε πως τελείωσε αυτή η συνέντευξη…