«Ένας σκηνοθέτης μου ζήτησε να γδυθώ και να του δείξω το στήθος μου»

Η Τζένιφερ Λόπεζ έδωσε συνέντευξη στο Harper's Bazaar, που δημοσιεύθηκε την περασμένη Πέμπτη. Είπε ότι είναι ερωτευμένη, μίλησε για το πόσο γεμάτη χαρά είναι η ζωή της, είπε ότι το μοναδικό πρόβλημά της είναι πως είναι εργασιομανής. Είπε κι άλλα. Κι αναπόφευκτα, της έγινε η ερώτηση αν ποτέ την παρενόχλησαν σεξουαλικά, στο Χόλιγουντ.

Η Τζένιφερ ξεκαθάρισε πως δεν είχε εμπειρίες ίδιες με αυτές που κάποιες γυναίκες αφηγήθηκαν δημόσια. «Αλλά (ρωτάτε) αν ένας σκηνοθέτης μου έχει πει να βγάλω το πουκάμισό μου και να δείξω τα στήθη μου; Ναι, μου το έχει πει» εξομολογήθηκε. «Το έκανα; Όχι, δεν το έκανα» συνέχισε.

Διευκρίνισε πως αυτό συνέβη στο πλατό, σε μια απ' τις πρώτες ταινίες της. «Όταν αντιμίλησα, τρόμαξα» είπε. «Θυμάμαι την καρδιά μου να πάει να βγει απ' το στήθος μου. Σκεφτόμουνα "Τι έκανα; Αυτός ο άνθρωπος μ' έχει προσλάβει"».

Αν και ήταν στα πρώτα της βήματα στη βιομηχανία του κινηματογράφου, η Τζένιφερ Λόπεζ είχε επίγνωση ότι αυτή η συμπεριφορά (του σκηνοθέτη) δεν ήταν «σωστή». «Αλλά πιστεύω ότι, σε τελευταία ανάλυση, το Μπρονξ μέσα μου είπε κάτι σαν "Όχι, δεν το ανεχόμαστε"» τόνισε.

Η Λόπεζ στηρίζει, δημόσια, τα κινήματα #MeToo και Time's Up. Πρόσφατα, τη μέρα της απονομής των Χρυσών Σφαιρών, έδινε μια ομιλία στο Πουέρτο Ρίκο: ήταν ντυμένη στα μαύρα, έδειξε αλληλεγγύη στο κίνημα Time's Up, μίλησε για την επιθυμία ισότιμης μεταχείρισης.