Επιτέθηκαν σε πατέρα επειδή κρατούσε... ελληνική σημαία!

Δίχως προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη την Παρασκευή το βράδυ έξω από το στάδιο ΟΑΚΑ αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων Ελλάδα- Ελβετίας.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στο sfedona.gr o Γ.Γ. ξεκίνησε την Παρασκευή από Κόρινθο για Αθήνα για να παρακολουθήσει στο ΟΑΚΑ τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα, συντροφιά με τον γιο του. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και ενώ ο γιος του είχε μείνει στον αγωνιστικό χώρο για να βγάλει φωτογραφίες με τους παίκτες, ο Γ.Γ. κρατώντας την ελληνική σημαία κατευθύνθηκε προς το σταθμευμένο του αυτοκίνητο που ήταν σε κεντρικό δρόμο έξω από το στάδιο. Την ώρα που άνοιγε το αυτοκίνητο ακούει από πίσω του να του λένε «Φασίστας είσαι ρε;»

Και με το που γύρισε χωρίς να προλάβει να πει ή να κάνει κάτι δέχτηκε επίθεση από τρία νεαρά άτομα. Τον χτύπησαν στο πρόσωπο και στο σώμα χωρίς να μπορέσει ο ίδιος να αμυνθεί, ούτε καν να τους κοιτάξει καλά καλά αφού αυθόρμητα σκέπασε με τα χέρια το πρόσωπο του για να προστατευθεί.

Η επίθεση διήρκησε λίγα μόλις λεπτά και ύστερα οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Το θύμα αιμόφυρτο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Στην σημερινή επικοινωνία που είχαμε με το θύμα, μας δήλωσε πως ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιείσαι αυτό που έγινε αφού πραγματικά δεν το χωράει ο νους του ότι δέχτηκε τέτοια επίθεση επειδή κρατούσε μια ελληνική σημαία. Εικάζει πως πρόκειται για αναρχικά στοιχεία που απλά έψαχναν μια αφορμή για να επιτεθούν σε κάποιον.

Αυτό το θλιβερό περιστατικό συνέβη παραμονές της επετείου της 25ης Μαρτίου.

Ημέρες που η ελληνική σημαία υψώνεται και κυματίζει περήφανα σε δημόσια κτίρια και μπαλκόνια σπιτιών. Ημέρες που μικρά και μεγάλα παιδιά την κρατούν με περηφάνια …