Έχασε την δίκη η Βατίδου αλλά δεν τα έβαψε μαύρα: Ριλαξάρει στο Μαϊάμι...

Μπορεί το τέλος της πολύχρονης και πολύκροτης δικαστικής διαμάχης της Εύης Βατίδου με τον πρώην σύζυγό της Αλέξη Κούγια να βρήκε την ίδια μάλλον χαμένη, ωστόσο δεν κρέμασε και τις... μαύρες πλερέζες! Τι κι αν το δικαστήριο απέρριψε την αγωγή της με την οποία διεκδικούσε το 1/3 από τα αποκτήματα κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον ποινικολόγο, στον οποίο καλείται τώρα να καταβάλει 92.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα;

Η Εύη Βατίδου γέμισε τις βαλίτσες της με μαγιό και παρεό και «πέταξε» στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Η παρουσιάστρια και fashion blogger -επίσημα σύντροφος του επιχειρηματία Γιάννη Φιξ εδώ και λίγους μήνες- δείχνει να περνά ονειρεμένες διακοπές στις ξανθές ακτές της Φλόριντα ποζάροντας με φόντο το μπλε του ωκεανού και τα χλιδάτα ξενοδοχεία.

Φορώντας σαγιονάρες, σορτς και t-shirt την ημέρα και σέξι συνολάκια στις βραδινές εξόδους της, η Εύη «τρελαίνει» το διαδίκτυο με τα θεαματικά ενσταντανέ που ανεβάζει συνεχώς στα social media.

Αγνωστο παραμένει, ωστόσο, αν στο υπερατλαντικό ταξίδι της συνοδεύεται από τον αγαπημένο της, αφού έως την ώρα που γράφονταν αυτές οι αράδες είχαμε δει μόνο σόλο φωτογραφίες της μπροστά στο διάσημο Delano Beach Club, όπου και διαμένει.

Θέρετρο

Η άφιξή της στο διάσημο θέρετρο των Αμερικανών μεγιστάνων και σταρ του Χόλιγουντ έγινε την Τρίτη, ενώ η αναχώρησή της από το αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελ. Βενιζέλος» καταγράφηκε στα Stories του Instagram της μία μέρα νωρίτερα, δηλαδή τη Δευτέρα, με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη.

Να θυμίσουμε ότι η «Espresso» ήταν που έφερε στο φως της δημοσιότητας τη νέα σχέση της Εύης με τον πρώην σύζυγο της Στέλλας Καπεζάνου Γιάννη Φιξ, όταν άνθρωπος της εφημερίδας τούς πέτυχε να απολαμβάνουν ένα ρομαντικό δείπνο σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι.

Πηγή: espressonews.gr