Προβλέψεις Σάββατο 10 Μαρτίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Αν έχετε μια πολύωρη συνάντηση την οποία πρέπει να παρακολουθήσετε, η αντοχή σας θα δοκιμαστεί στο μέγιστο.Η επιθυμία σας να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια είναι κοντά στο να γίνει πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Συχνά είστε άνθρωπος με μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα αισθανθείτε κάπως ανασφαλής. Εάν πρέπει να βασιστείτε σε άλλους, θα είναι πολύ χαρούμενοι που θα σας βοηθήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Το μυαλό σας είναι γεμάτο φαντασία, όμως αντιμετωπίζετε πολλές δυσκολίες να εφαρμόσετε όσα σκέφτεστε. Προσοχή στα οικονομικά σας που παίρνουν τον κατήφορο και στην υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Πρέπει να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας, αλλιώς δεν θα μπορείτε ποτέ να εμπιστευτείτε τους άλλους. Αυτή είναι η βάση μιας καλής σχέσης, φιλικής, επαγγελματικής ή οικογενειακής.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Τελευταία νιώθετε πως περνάτε απαρατήρητοι και κανείς δεν θέλει να είναι δίπλα σας. Αυτό φυσικά δεν ισχύει, αλλά είναι απόρροια της χαμηλής αυτοπεποίθησής σας. Βγείτε και διασκεδάστε και μην αναλώνεστε σε ανούσιες σκέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Αφήστε λίγο πίσω σας τη δουλειά και τις σκοτούρες που έχετε και χαλαρώστε συντροφιά με αγαπημένους φίλους. Συζητήσεις, βόλτες, καφέδες, θέατρο είναι μερικά από αυτά που μπορείτε να κάνετε μαζί τους.






ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Είστε ελκυστικοί και μπορείτε να αισθανθείτε ότι οι άλλοι σας επιθυμούν. Αυτό δεν είναι πρόβλημα εάν είστε μόνοι σας, αλλά αν βρίσκεστε σε μια σχέση, σίγουρα θα μπορούσε να προκαλέσει τη ζήλια του συντρόφου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 24/11)

Η προσφορά στους άλλους είναι ωραία, αλλά εσείς περισσότερο δίνετε αλλά δεν παίρνετε κάτι. Ήρθε η ώρα να ζυγίσετε τις καταστάσεις και να δείτε τι πραγματικά θέλετε από τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ(25/11 – 21/12)

Ακόμα και τα καλύτερα σχέδια που κάνετε, είναι πιθανόν να μην σας βγουν μερικές φορές. Για να μην απογοητεύεστε όμως και να μην τα βάφετε μαύρα, καλό θα ήταν να έχετε πάντα ένα Plan b.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Είστε θυμωμένοι και λυπημένοι με όσα έχουν προηγηθεί στο παρελθόν, αλλά ο θυμός σας δεν αλλάζει τίποτα. Πείτε στον εαυτό σας πως ήταν ένα ακόμα λάθος και υποσχεθείτε του πως στο μέλλον θα είστε πιο προσεκτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Αγνοήστε τα ψεύτικα μηνύματα που λαμβάνετε από άτομα που τάχα θέλουν το καλό σας και που σκοπό έχουν μόνο να σας δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα και δώστε όλη την προσοχή σας σε όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για σας.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Μπορεί να μην θέλετε να δεσμευτείτε επίσημα με τον σύντροφο σας, αλλά εάν η σχέση σας πάει αρκετά καλά, ίσως είναι καιρός να αναθεωρήσετε και να βάλετε το εγώ σας στην άκρη.