Ανακοινώθηκε η συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision

Επίσημα ανακοινώθηκε σήμερα ότι η Ελένη Φουρέιρα θα είναι η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στη Λισαβόνα.
Το όνομα της γνωστή τραγουδίστριας για τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού είχε ακουστεί πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια και τελικά θα βρεθεί στη σκηνή του θεσμού εκπροσωπώντας την Κύπρο.

Η Ελένη, θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Fuego» σε μουσική- στίχους και παραγωγή του διακεκριμένου συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου (ALEX P.). Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στη διεθνώς καταξιωμένη καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφο Sacha Jean-Baptiste.
Το ΡΙΚ ήδη δημοσίευσε στα social media την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Ελένης Φουρέιρα στο διαγωνισμό, ως εκπροσώπου της Κύπρου.

«Το ΡΙΚ ανακοινώνει ότι η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 63ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision τον προσεχή Μάιο στη Λισαβόνα, από την δημοφιλή τραγουδίστρια σε Κύπρο και Ελλάδα Ελένη Φουρέϊρα. Eleni Foureira / Ελενη Φουρεϊρα», γράφει η ανακοίνωση.