Γιατί δεν πήγε ο πατέρας του Παντελίδη στο Τρισάγιο;

Το τρισάγιο για τα δυο χρόνια απο τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη πέρασε και τα συναισθήματα ήταν ανάμικτα.


Για μια ακόμη φορά ο κόσμος που συγκεντρώθηκε έφερε στεναχώρια αλλά και οργή. Κάποιοι δεν θέλουν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί. Άλλοι περιμένουν το πόρισμα του Εισαγγελέα. Ο καιρός περνάει όμως ο πόνος των οικείων του δεν γιατρεύεται και ούτε πρόκειται να γιατρευτεί.

Για την Αθηνά τα αδέρφια του Παντελή και τον πατέρα του, ο πόνος της απώλειας είναι μια πληγή που τους σκοτώνει καθημερινά. Και χθες αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά κάτι.

Πως οι «φίλοι» του καλλιτέχνη δεν ήταν ποτέ πραγματικοί. Πως όλοι αυτοί που τον πλησίαζαν το έκαναν για να πάρουν κάτι απο αυτόν. Πως δεν υπήρχε ανθρώπινη και υγιής σχέση αλλά μια σχέση εκμετάλλευσης και φθόνου. Εξαιρώ την Αμαρυλλίδα που ήταν η μόνη που έδωσε για μια ακόμη φορά το παρόν. Γιατι η συγκεκριμένη τραγουδίστρια επισκέπτεται συχνά το σπίτι του Παντελή.

Χθες η απουσία του Σταύρου Παντελίδη απο το τρισάγιο και τον τάφο του παιδιού του ήταν ηχηρή. Κάποιοι έλεγαν πώς ξεκίνησε απο το σπίτι αλλά δεν τα κατάφερε. Κάποιοι άλλοι πώς δεν ήθελε να πάει. Η αλήθεια; Η αλήθεια είναι πως η Σταύρος δεν πηγαίνει συχνά στο κοιμητήριο καθώς δεν μπορεί να δεχτεί πώς το παιδί του είναι στον τάφο. Έχει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του και η Αθηνά-με σκοπό να τον προστατεύσει- δεν τον κάνει κοινωνό, ούτε και του ζητάει να την ακολουθήσει σε όλες τις διαδικασίες.

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν παρέστη… και κανένας άλλος

Πηγή: http://blogs.gossip-tv.gr/nassos