Ποιο είναι το νέο όνομα της εκπομπής Περρή - Νέγκα;

Πήραν μεταγραφή οι Βαγγέλης Περρής, Αθηναΐς Νέγκα και Άννα Μαρία Βέλλη. Από τον ΣΚΑΪ στο Epsilon TV.
Δέκα ημέρες μετά την αποχώρησή τους από τον ΣΚΑΪ, οι Βαγγέλης Περρής, Αθηναΐς Νέγκα και Άννα Μαρία Βέλλη του «Rodeo» θα συνεχίσουν στο Epsilon TV. H συνεργασία μεταξύ των Βαγγέλη Περρή Αθηναΐδας Νέγκα και Άννας Μαρίας Βέλλη με το EPSILON είχε επιτευχθεί και το μόνο που είχε μείνει ήταν να πέσουν οι οριστικές υπογραφές!

Όλα λοιπόν πήγαν καλά και σύντομα θα ανοίξουν το CIRCO τους, όπως θα ονομάζεται η εκπομπή τους.

To δελτίο τύπου του σταθμού:

«Για ορίστε, για περάστε!

Εδώ τα καλά τηλεπαράθυρα με τους σχολιαστές να κάνουν θεαματικές τούμπες! Στα σόου μας οι σχοινοβάτες δεν έχουν ξαναδεί σχοινί! Διασκεδάστε με τα δραματικά μας σίριαλ με τα οποία γελάει ο κάθε πικραμένος!

Και κλάψτε με τις κωμωδίες μας! Εδώ μιλάμε όλες τις γλώσσες της Ανατολής -των ελληνικών εξαιρουμένων. Έχουμε εξασφαλίσει να θαυμάσετε από κοντά τα άγρια θηρία της Καραϊβικής, τα ζευγάρια που ερωτεύονται μόλις ανάψουν κάμερες, τους χορευτές που σαβουριάζονται, τις παρουσιάστριες που κάνουν επικίνδυνα ακροβατικά πάνω στα τακούνια τους.

Κυρίες και κύριοι, υποδεχτείτε το! Τo υπερθέαμα θα φιλοξενείται κάθε βράδυ, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, στις 8.00 στην τηλεόρασή σας.

Το CIRCO ΕΡΧΕΤΑΙ από τον Μάρτιο αποκλειστικά στο Εpsilon TV. Λεπτομέρειες για την πρώτη παράσταση… προσεχώς!

Κομπέρ η Αθηναΐς Νέγκα!

Ακροβατικά η Άννα Μαρία Βέλλη!
Θηριοδαμαστής ο Βαγγέλης Περρής!
(Συμμετέχει πλειάδα εκλεκτών συνεργατών, η Πατούσα και η χορωδία της Δ.Ε.Η.).»

Μπορεί λοιπόν το RODEO να ανήκει στην τηλεοπτική ιστορία αλλά το CIRCO έχει βάλει σκοπό από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου να ανοίξει για το τηλεοπτικό κοινό με σκοπό να ασχοληθεί με τα «θηρία» και τα «μεγαθήρια» της τηλεοπτικής –κι όχι μόνο- σκηνής…!