Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Ξεσπά ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη: Τα ψυχοφάρμακα στο όνομα της 44χρονης και οι απειλές!

Να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη θέλει ο αδερφός της 44χρονης που βρέθηκε νεκρή πριν από 25 ημέρες στη λίμνη Τριχωνίδα, χωρίς κάποιος – μέχρι στιγμής- να μπορεί να πει με σιγουριά αν ο θάνατός της οφείλεται σε αυτοκτονία ή σε δολοφονία.Μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή «Tatiana Live», ο Γιώργος Λαγούδης ξέσπασε κατά των Αρχών, και αναρωτήθηκε «πού είναι η αστυνομία;» λέγοντας πως δεν της έχει εμπιστοσύνη και πως είναι ντροπή να υπάρχουν διαρροές περί αυτοχειρίας:

«Καλά κάνουν οι εθελοντές και μπράβο τους. Η Αστυνομία πού είναι; Πρέπει δηλαδή να βάλουμε εθελοντές;…Αίρω την εμπιστοσύνη μου στην ελληνική αστυνομία και στους κύκλους που διαρρέουν για αυτοκτονία. Είναι ντροπή τους! Στείλανε τη δικογραφία στον εισαγγελέα;

Και γιατί δεν έστειλαν μαζί και το πόρισμα της πυροσβεστικής αφού είναι εμπρησμός; Το αμάξι γιατί το φόρτωσαν άρον άρον μέσα στη νύχτα; Γιατί δε μας λένε από ποιον αγόρασε το αυτοκίνητο η αδερφή μου;

Υπάρχει μέσα στην ασφάλεια άτομο που είναι συγγενής ατόμου που καλέστηκε πολλές φορές (για κατάθεση); Αυτά δε μας τα απαντάει όμως η αστυνομία… Κατ’ εμέ είναι ανίκανοι. Δεν έχουν τα μέσα και τους πόρους. Και πληρώνω εγώ και η αδερφή μου την ανικανότητά τους με το να λένε «αυτοκτονία»; Εδώ ήρθαν δύο αστυνομικοί με πολιτικά και ψάχναν κάτι θάμνους! … Είδα ένα άγχος από την αρχή. Δεν είχανε δει βίντεο, δεν είχαν δει κάμερες και άρχισαν να διαρρέουν ότι είναι αυτοκτονία.

Με έχουν πιάσει 10 άνθρωποι που είδαν το αμάξι και μου λένε “πού να πάμε να καταθέσουμε; Αύριο θα μας βρούνε στα χαντάκια”!»

ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟ ΑΜΚΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λαγούδης έθεσε ερωτήματα και για κάποια ψυχοφάρμακα που βρέθηκαν γραμμένα στο ΑΜΚΑ της Ειρήνης Λαγούδη.

Ο 44χρονος επιμένει πως η αδελφή του δεν έπαιρνε ποτέ ψυχοφάρμακα:

«Μπήκα στο ΑΜΚΑ της και είδα ότι τον Δεκέμβριο έχει γραφτεί μια συνταγή στο όνομά της. 9 του μήνα μπήκαν τα χρήματα στο λογαριασμό της από την πώληση ενός χωραφιού και 27 του μήνα έχει γραφεί ψυχοφάρμακο στο ΑΜΚΑ της… Να ελεγχθεί αν ο γιατρός που το έγραψε είχε τη δικαιοδοσία».

Μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι έχει δεχτεί απειλές:

«Εγώ αυτά που είπα, θα κάνω και επιστολή, θέλω να πάνε και στον Πρωθυπουργό και στον Αρχηγό της Αστυνομίας. Το λέω αυτό γιατί χθες είχα πληροφόρηση από κάπου ότι καλό είναι να μη συνεχίσω εγώ προσωπικά την έρευνά μου γιατί πολλά συμβαίνουν στη ζωή. Και επειδή πλησιάζω κάπου κοντά, είπα να κάνω πίσω. Γιατί συμβαίνουν πολλά, περίεργα ατυχήματα, κάτι δαγκώματα φιδιών, κάτι δηλητηριάσεις, κάτι φωτιές, κάτι εκρήξεις. Απλά το λέω γιατί, μη μου τύχει κάτι κακό στο μέλλον. Και για αυτό, εγώ σταματάω εδώ. Ας συνεχίσουν οι αρμόδιοι και να κάνουν τη δουλειά τους».

Πηγή:youweekly