Η αμηχανία του Σωτήρη Καλυβάτση για την διάψευση Παπαγιάννη και οι υποψίες της Σκορδά γι’αυτό! Κωλοτούμπα ή…

Ο Μάνος Καλυβάτσης στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρωινό, κατηγόρησε με λίγα λόγια τον Σωρήρη Καλυβάτση ως πέτρα του σκανδάλου, για τις
φιτιλιές που του έβαλε για την Σοφία Παυλίδου (Αποκάλυψη! Μάνος Παπαγιάννης: «Ο Καλυβάτσης μου έβαλε την φυτιλιά για την Παυλίδου, μου είπε..»)

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε σήμερα για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας αλλά και για όλα αυτά που ισχυρίστηκε ο Μάνος Παπαγιάννης, ότι υποτίθεται δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό.



Οι απαντήσεις του ήταν αφοπλιστικές και «άδειασε» τον ηθοποιό λέγοντας: «Τα πράγματα έχουν μπερδευτεί από ένα λάθος. Τώρα τι να κάνουμε! Αυτό ισχύει, αυτό βιώνουμε, θα δούμε τι θα γίνει παρακάτω! Ήταν σοκαριστικό αυτό που έγινε και για εμένα αλλά και για όλους όσους ήταν μπροστά! Τώρα έγινε…», είπε και συνέχισε…»Δεν θα πω αν ήμουν μπροστά ή όχι ξανά! Τα έχω πει και επιμένω σε αυτά που λέω… Δείτε ξανά τις δηλώσεις μου! Τι να λέμε ρε παιδιά πάλι;»

Οι απαντήσει αυτές έβαλαν υποψίες στην παρέα του Πρωινό οι οποίοι υποστήριξαν πως δεν ήταν σίγουρος γι’αυτά που έλεγε ο Σωτήρης Καλυβάτσης και δεν τα υποστήριζε 100% τα λεγόμενα του, απέφυγε να απαντήσει ξανά ξεκάθαρα!

Πηγή: Youweekly.gr.