Κρύος ιδρώτας στο Φάληρο μετά τα νούμερα τηλεθέασης της δεύτερης μέρας του Survivor! Τα λάθη και ο «σωτήρας Σπυροπούλου»…

Νόμιζαν ότι θα είναι ένας απλό περίπατος! Είχαν την εντύπωση η παραγωγή του Survivor αλλά και τα στελέχη του ΣΚΑΙ ότι απλά ο οδοστρωτήρας του ριάλιτι θα ισοπέδωνε με ευκολία τα αντίπαλα προγράμματα και θα περνούσε απυροβόλητος στην μάχη της τηλεθέασης. Εκτιμούσαν κάποιοι, ότι με το που θα έβγαινε το Survivor στον αέρα, απλά οι υπόλοιποι θα υποχωρούσαν και δεν θα τολμούσαν να κοντραριστούν από τα φαινόμενα…

Έκαναν λάθος! από την δεύτερη κιόλας μέρα τα νούμερα τηλεθέασης έδειξαν ότι θα είναι ανηφορικός ο δρόμος για το ριάλιτι και σε πολλές περιπτώσεις στρωμένος με αγκάθια.

Όπως βλέπετε στο ρεπορτάζ μας, το Τατουάζ και το «ANNE» ψαλίδισαν το Survivor και το έριξαν 25 μονάδες από την πρεμιέρα. Προσέξτε! Στην δεύτερη μέρα προβολής του μόλις…Γιατί συμβαίνει όμως αυτό; Ποια είναι τα λάθη στο φετινό παιχνίδι που απογοητεύουν τους τηλεθεατές και τους κάνουν να βαριούνται;



Οι φουσκωτοί, ανθρωπάκια της Michelin και οι Διάσημοι που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους!

Εμείς σε μία πρώτη ανάγνωση εντοπίζουμε μερικά λάθη που ίσως στοιχίσουν ακριβά στο πανάκριβο τούρκικο ριάλιτι. Στο περσινό Survivor υπήρχε ένα φουσκωτός ο Βασάλος γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο το παιδί ξεχώριζε σαν την μύγα μέσα στο γάλα, σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Στο Survivor 2018, υπάρχουν τουλάχιστον 12 ανθρωπάκια της Michelin! Παιδιά βουτηγμένα στα συμπληρώματα για φουσκώσουν και να μην χωράνε να περάσουν από την πόρτα. Ο κόσμος δεν τους ξεχωρίζει τους θεωρεί ότι είναι όλοι τους ίδιοι.

Είναι σαν να βλέπεις σε παραλία της Μυκόνου παραταγμένους διάφορους κλαρινογαμπρούς τίγκα στα μούσκουλα με αστεία μαγιό. Δεν γνωρίζουμε την προσωπικότητα τους ούτε τι πρεσβεύει ο καθένας. Αλλά θα θεωρήσουμε δεδομένο ότι ο χρόνος στο γυμναστήριο απαραιτήτως δεν χτίζει και χαρισματικές προσωπικότητες!



Επίσης, στο κομμάτι των Διάσημων, έχουν φροντίσει και έχουν βάλει μόνο διάσημους αθλητές,. Μια χαρά είναι οι άνθρωποι αλλά συγγνώμη, εκτός από τον Μουρούτσο που τα έχει με την Λάουρα Νάργες, όλοι οι άλλοι οι διάσημοι αθλητές είναι άγνωστοι. Δεν είναι δυνατόν τα πρώτα ονόματα στους Διάσημους να είναι η Όλγα Φαρμάκη και η… Ελένη Χαττζίδου. Πρόκειται για ανθρώπους οι οποίοι καλώς ή κακώς θεωρούνται «δεύτεροι» για να μην σας πω «πέμπτη» στην κατηγορία τους!

Ποια είναι τα εξώφυλλα που έχουν κάνει; Ποιος ασχολείται μαζί τους; Ο Παρθένης που έβαλαν στο παιχνίδι στην θέση του Σπαλιάρα, με βάση το περσινό κάστινγκ, ο άνθρωπος ήταν αγύρευτος εντελώς. Κι όπως βλέπετε είναι και κακοδιατηρημένος! Για να μην σας κουράζουμε.. με άλλα λόγια το κάστινγκ σε κάνει να βαριέσαι. Αν ο μέσος τηλεθεατής δεν μπορεί να ταυτιστεί με κανέναν παίκτη, δεν μπορεί να υποστηρίξει ή αν θέλετε, να «μισήσει» παίκτες το παιχνίδι θα είναι βαρετό.



Ο «σωτήρας» Σπυροπούλου για να ξεκινήσουν οι ίντριγκες!

Μπροστά στην απελπισία της δεύτερης μέρας λοιπόν η παραγωγή επιστρατεύει άρον άρον την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για να βρεθεί αφορμή προκειμένου να μπει στο παιχνίδι. Θεωρούν ότι θα δώσουν στην αρένα του Survivor έναν παίκτη για να μπορεί ο κόσμος να σχολιάσει, να κράξει, να σταθεί απέναντι.

Εάν και η Σπυροπούλου δεν καταφέρει να δημιουργήσει ενδιαφέρον στο Survivor τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα. Ποιος είναι ο μεγάλος φόβος κάποιων ανθρώπων της παραγωγή; Μήπως η Σπυροπούλου λόγο της αντιπάθειας που έχει στο κοινό, διώξει αντί να φέρει τηλεθεατές . Και τότε… «Βράστα Χαράλαμπε!», ή μάλλον «Βράστα Ατζούν»

Την ίδια ώρα… Στο Dimis Blog θα σας αποκαλύψω και τους νέους Μαχητές που μπαίνουν στο παιχνίδι! Ήδη σε προηγούμενο ρεπορτάζ σας ανέφερα την πρώτη Μαχήτρια που μπαίνει στο Survivor και «φαίνεται» να είναι παντρεμένη με γυναίκα, αλλά έχει και προσωπική σχέση με παίκτη από τους «Διάσημους».
Πηγή: www.youweekly.gr