Survivor: Οι 5 νέοι παίκτες που μπαίνουν άρον άρον στο παιχνίδι! Αναλυτικά τα ονόματα…

Το Survivor 2 είναι μία ανάσα πριν την έναρξη μιας και την Κυριακή 21 Ιανουαρίου ξεκινάει…
Οι ομάδες έκλεισαν και για τους «Διάσημους» και για τους «Μαχητές» με την μόνη διαφορά, η έκτακτη προσθήκη της Κωνσταντινας Σπυροπούλου.

Όπως σας αποκαλύψαμε δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανιστεί στην πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ ή θα την εμφανίσουν σαν… «έκπληξη» σε κάποιο επεισόδιο της επόμενης εβδομάδας.

Σήμερα θα σας κάνω μία αποκάλυψη που δεν γνωρίζατε μέχρι στιγμής. Σας προετοιμάζω πως οι εκπλήξεις στο φετινό Survivor θα είναι πολλές και πως ο Τούρκος παραγωγός έχει αποφασίσει να χτυπήσει πάλι «κόκκινο» στην τηλεθέαση. Όπως είχε αποκαλύψει και ο ίδιος, τα έπαθλα θα αλλάξουν και θα γίνουν πιο μεγάλα καιπιο εντυπωσιακά από τα περσινά και εκτός αυτού… Ο αγώνας Ελλάδα – Τουρκία, που πέρυσι φανάτισε το κοινό και έκανε «πικ», αντί να διαρκέσει 3 ημέρες, θα διαρκέσει 1 μήνα.



Και πάμε τώρα στο θέμα μας. Μπορεί να νομίζετε ότι οι ομάδες έκλεισαν όμως τα πράγματα θα αλλάξουν και θα γίνουν πολλές ανατροπές. Για τον λόγο ότι το ριάλιτι θα διαρκέσει 6 μήνες θα πρέπει να γίνουν προσθήκες και στις δύο ομάδες. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που μοιράζομαι μαζί σας μέσα από το Dimis Blog, μετά από 2 μήνες θα μπουν άλλοι 6 παίκτες… μπορεί και παραπάνω…

Ποιοι θα είναι αυτοί οι παίκτες; Στην ομάδα των «Διάσημων» θα μπουν κάποια ονόματα από αυτά που είχαν ήδη ακουστεί και τελικά ακυρώθηκαν. Γιατί ακυρώθηκαν; Γιατί κάποιοι είχαν πρόβλημα με το διαβατήριο, άλλοι με τον προγραμματισμό των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Όπως με την αθλήτρια Ελευθερία Παλαιολόγου η οποία θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, στο δεύτερο μισό μιας και είχε θέματα με το διαβατήριο της.



Ο άλλος αναπληρωματικός παίκτης που έμεινε στην Ελλάδα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο όταν του ζητηθεί από την παραγωγή είναι ο Σάββας Πούμπουρας.



Οι ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως, τραγουδιστής έκπληξη, πολύ γνωστός που γεμίζει τα νυχτερινά μαγαζιά τις περισσότερες φορές, βρίσκεται σε συζητήσεις για να κάνει κι εκείνος την έκτακτη εισβολή του στο παιχνίδι.

Από την ομάδα των Μαχητών…

Εφεδρική έχουν κρατήσει την πρώην αγαπημένη του Κωνσταντίνου Βασάλου, Μαίρη Ρόουζ, η οποία θα μπει στο δεύτερο μισό του ριάλιτι εφόσον έχουν αποχωρήσει περισσότεροι «Μαχητές»



Επίσης στην αναμονή βρίσκεται και η Δανάη Γεωργαντά, η οποία θα μπει στην ομάδα των Μαχητών κι εκείνη…



Να σας τονίσω, πως οι προσθήκες θα γίνουν με βάση τις ανάγκες που έχει η κάθε ομάδα.

Πηγη youweekly.gr