Survivor 2: Οι δύο παίκτες που πάνε στον τελικό! Το κόλπο της παραγωγής που δεν πήρε χαμπάρι κανείς!

Τα πράγματα στο Survivor 2 αλλάζουν και τα δεδομένα δεν είναι ίδια σε σχέση με πέρυσι!
Πάντα με έγκυρο ρεπορτάζ στο Survivor προσπαθεί να σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις του ριάλιτι πριν παιχτούν στην τηλεόραση, ακόμη και για αυτές που μπορεί να μην δείξουν ποτέ.


Τα δεδομένα αλλάζουν, όπως προαναφέραμε και οι φιναλίστ θα βγουν από πολύ νωρίς. Μία αλλαγή που σιγουρα αδικεί τα άτομα από το περσινό Survivor και σίγουρα μόλις το δουν οι παίκτες δεν θα ενθουσιαστούν ιδιαίτερα. Ο λόγος για την αλλαγή της ατομικής ασυλίας την οποία, όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, θα την παίρνει αυτόματα στο τέλος της εβδομάδας ο παίκτης που έχει τις περισσότερες νίκες

Αυτό τι σημαίνει; Πως αν επιστρέψουμε στο σύντομο παρελθόν, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος δεν θα ήταν ποτέ προτεινόμενοι καθώς είχαν τις περισσότερες νίκες (Ο Μάριος δεν ήταν έτσι κι αλλιώς αλλά μιλάω για τον Αγγελόπουλο που ήταν στο στόχαστρο)…



Αλλά το Survivor 1 πέρασε και επανέρχομαι στο Survivor 2. Αυτό σημαίνει πως φέτος δεν θα «διώχνει» το κοινό όποιον δεν του αρέσει. Θα έχει συγκεκριμένες επιλογές, μιας και ο πιο αντιπαθητικός παίκτης – λέμε τώρα- μπορεί να είναι πολύ καλός αγωνιστικά και να μην μπορεί να γίνει ο περσινός χαμός (βλ.Χανταμπάκη)

Οι φιναλίστ…

Έτσι λοιπόν, το θέμα θα ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα και το τηλεοπτικό κοινό θα ξέρει ποιοι θα φτάσουν στον ημιτελικό καθώς είναι οι συγκεκριμένοι πάντα οι καλοί παίκτες… Όμως… Γιατί το έκανε αυτό η παραγωγή του Survivor; Γιατί άλλαξε αυτά τα δεδομένα;



Το κόλπο της παραγωγής και η παγίδα στους παίκτες…

Η παραγωγή του Survivor κατάλαβε ότι προφανώς οι παίκτες είναι ψιλιασμένοι και θα προσέχουν την συμπεριφορά τους. Αυτό σημαίνει πως δεν θα τους εξασφάλιζαν τα περσινά ξεκατινιάσματα και καυγάδες που σήκωσαν την τηλεθέαση στα ύψη σταθερά μέχρι το τέλος!

Έτσι λοιπόν, το έκαναν αυτό, ώστε ο κάθε παίκτης να αναγκαστεί να κοιτάει τον εαυτό του και όχι την ομάδα, κάτι που θα φέρει εντάσεις… Ο Τούρκος παραγωγός ξέρει τι κάνει, μιας και την αλλαγή αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες την είχε κάνει και στο τουρκικό Survivor για να «ανάψει» τα αίματα.

Και το κατάφερε…



Έτσι θα γίνει κι εδώ… Κι αν θέλετε να μάθετε… Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ήδη έχουμε τον πρώτο καυγά. Μεταξύ ενός άντρα και μίας γυναίκας!

Αναλυτικά σε λίγο….

Πηγη: youweekly.gr