Τρομάξαμε να την γνωρίσουμε: Οι νέες φωτογραφίες της Ναταλίας Λιονάκη μέσα από το μοναστήρι που θα σας σοκάρουν… [photos]

Είναι η πιο όμορφη κοκκινομάλλα ηθοποιός που…
έχει περάσει από την ελληνική τηλεόραση. Και βλέποντας παλιές φωτογραφίες της κανείς δεν θα μπορούσε να τη φανταστεί καλόγρια! Πριν λίγα χρόνια, η απόφαση της όμορφης ηθοποιού να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να αφιερωθεί στον Θεό είχε προκαλέσει αμέτρητα σχόλια.

Μάλιστα θυμόμαστε ότι η μητέρα της, αντιδρώντας στην απόφασή της αυτή, επικαλέστηκε λόγους υγείας προκειμένου η κόρη της να βγει από το μοναστήρι. Η πανέμορφη ηθοποιός,Ναταλία Λιονάκη βγήκε από το μοναστήρι και εγκαταστάθηκε στο σπίτι της στην Καλλιθέα, ωστόσο η εσωστρεφής κοπέλα μάλλον απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψει στη μοναστική ζωή. Σήμερα, δημοσιεύματα την θέλουν να βρίσκεται σε μοναστήρι στο Αλεποχώρι, ενώ η μητέρα της νοίκιασε ένα σπίτι κοντά στη μονή προκειμένου να βλέπει την κόρη της.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ναταλία Λιονάκη ντυμένη στα μαύρα, με τα μαλλιά της πιασμένα κότσο. Δείτε τη Ναταλία Λιονάκη: