LG G6: Σύντομα σε νέο Raspberry Rose χρώμα;

Το LG G6 θα κλείσει σε λίγο έναν χρόνο ζωής στην αγορά, αλλά ο κατασκευαστής του δεν φαίνεται να έχει άμεσα πλάνα αντικατάστασης. Μάλιστα, σύντομα μάλλον θα διαθέσει άλλη μια χρωματική επιλογή για τους υποψήφιους αγοραστές.
Συγκεκριμένα, το νέο διαθέσιμο χρώμα θα ονομάζεται Raspberry Rose και αναμένεται μέσα στον Φεβρουάριο. Αρχικά θα μπορούν να το επιλέξουν μόνο οι Νοτιοκορεάτες καταναλωτές. Κατά πάσα πιθανότητα όμως, λίγο αργότερα θα φτάσει και σε άλλες αγορές της υφηλίου. Με την διάθεση ενός νέου χρώματος η LG επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την στρατηγική που έχει επιλέξει να ακολουθεί, επεκτείνοντας την διάρκεια ζωής των τωρινών μοντέλων της ως βασικών εκπροσώπων. Για να προωθεί ακόμα το G6, ο Κορεάτης κολοσσός μάλλον θα αργήσει να επισημοποιήσει το πολυαναμενόμενο G7, κάτι που ίσως γίνει (ακόμα και) σε μερικούς μήνες.

Η LG θα μπορούσε να διαθέσει την νέα Raspberry Rose έκδοση του G6 το ίδιο χρονικό διάστημα που θα ξεκινήσει την αποστολή της αναβάθμισης σε Android Oreo ώστε να προσελκύσει αρκετούς υποψήφιους αγοραστές (κυρίως αγοράστριες με αυτό το χρώμα). Μέσα στον Φεβρουάριο θα γνωρίζουμε τα πάντα για την νέα χρωματική επιλογή του LG G6 και κυρίως αν τελικά εκείνη όντως κυκλοφορήσει επίσημα.