Το “σκοτεινό” παρελθόν της Σπυροπούλου: Ο άντρας που παραλίγο να παντρευτεί, η άγνωστη εγκυμοσύνη και το τροχαίο…

Μετά από λίγα χρόνια αποχής από την τηλεόραση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες αυτή τη φορά όμως όχι σε ρόλο παρουσιάστριας αλλά σε ρόλο έκπληξη.
Η ξανθιά παρουσιάστρια την Τετάρτη μπήκε στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor 2, και στην ομάδα των Διάσημων για να ζήσει κι εκείνη αυτή την εμπειρία. Τα σχόλια δεν ήταν και τόσο θετικά, και η συμπεριφορά του Σάκη Τανιμανίδη δεν ήταν τόσο καλή απέναντί της όμως η Σπυροπούλου έδειξε πως δεν μασάει καθώς έκανε δυο νίκες στα πρώτα της παιχνίδια.

Όπως είναι φυσικό λοιπόν και συμβαίνει για κάθε πρόσωπο που κεντρίζει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών πολύ ψάχνουν και θέλουν να μάθουν διάφορα για την ζωή της παρουσιάστριας.



Αρχικά, η Κωνσταντίνα γεννήθηκε στην Ρόδο το 1988 και μεγάλωσε σε μια οικογένεια όπου από μικρή ηλικία χρειάστηκε να είναι η “μητέρα” για την μικρότερη αδερφή της, δούλευαν πολλές ώρες για να έχουν λεφτά και να μπορούν να καλύψουν έξοδα αλλά και να μεγαλώσουν σωστά την οικογένειά τους και τα παιδιά τους. Σε εφηβική ηλικία δούλεψε υποδοχή σε επιχειρήσεις του νησιού και λίγο πριν κλείσει τα 18 μετακόμισε μόνιμα στην Αθήνα για να σπουδάσει στην Φιλοσοφική σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Κάτι που δεν ξέρει κανείς και θα το μάθετε πρώτη φορά είναι πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα 21 της παραλίγο να γίνει μητέρα και να παντρευτεί τον άντρα που τότε τις είχε κλέψει την καρδιά.



Ένα γεγονός, ένα ανατριχιαστικό περιστατικό, την έκανε να αναθεωρήσει πολλά πράγματα στην ζωή της καθώς κόντεψε να πεθάνει όταν το smart το οποίο και οδηγούσε συγκρούστηκε με ένα βυτιοφόρο. Για καλή της τύχη όμως επέζησε και βγήκε από όλο αυτό πιο δυνατή!



Το 2010 άρχισε να κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ καθώς συνεργάστηκε με το πρακτορείο της Κρίστη Κρανά και κατάφερε το 2011 να εμφανιστεί ως μοντέλο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Από εκείνο το σημείο άρχισε η ανοδική πορεία στην καριέρα της καθώς με την τσαχπινιά της και τον ντόμπρο χαρακτήρα της απέκτησε μια θέση παρουσιάστριας στο μεγάλο κανάλι και νοίκιασε ένα νέο σπίτι στην Βούλα, το οποίο και έχει αφήσει πλέον πίσω της καθώς τώρα κοιμάται στις σανίδες του Άγιου Δομίνικου.