Ξεσπάει ο Παπαγιάννης: «Για όνομα του Θεού – Δεν είμαι τρελός»!

Για όλα όσα συνέβησαν στα παρασκήνια του θεάτρου Χυτήριο μίλησε ο Μάνος Παπαγιάννης, μετά τις κατηγορίες της Σοφίας Παυλίδου ότι την χτύπησε και λίγο πριν την απόφαση του θεάτρου να τον απομακρύνει από την παράσταση.

«Δεν είμαι ένας τρελός που ξαφνικά άρχισε να βαράει μια γυναίκα. Για όνομα του Θεού! Ποιος μπορεί να πιστέψει κάτι τέτοιο”, αναφέρει χαρακτηριστικά και ξεσπά λέγοντας: “Εννοείται πως καταδικάζω τη βία από όπου κι αν προέρχεται και προς οποιαδήποτε κατεύθυνση».

«Πήγα στο καμαρίνι της με κάπως έντονο τρόπο γιατί ήθελα να μου δώσει εξηγήσεις για το λόγο που είπε ότι δεν θα κάνει από εδώ και πέρα αυτά που έχουμε συμφωνήσει σε πρόβα», είπε, σημειώνοντας πως «απλώς μπήκα στο χώρο της χωρίς να χτυπήσω την πόρτα». «Όταν ο άλλος σε βρίζει, θέλεις να τον πιάσεις και να τον ρωτήσεις “γιατί το λες αυτό”;»

«Υπήρξαν εκατέρωθεν αντεγκλήσεις. Έβρισε ο ένας, έβρισε ο άλλος. Αυτά συμβαίνουν παντού. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι επ’ ουδενί υπήρξε ξυλοδαρμός. Επ ‘ουδενί! Μου έκανε τρομερή εντύπωση όλο αυτό. Επ’ ουδενί υπήρξαν σημάδια στη Σοφία που να αποδεικνύουν ξυλοδαρμό. Επ’ ουδενί, αποδεικνύεται στα χαρτιά που έδειξε η ίδια, ότι εγώ την έπιασα από το λαιμό. Δηλαδή, μερικές φορές σου κάνει εντύπωση πως υιοθετούνται κάποια πράγματα χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις».