Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή Γκαρσία στον Ολυμπιακό - Ποιος φεύγει για να έρθει εξτρέμ

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον Ολυμπιακό ο Γιάγκος Βούκοβιτς, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Σέρβος στόπερ βρίσκεται μια ανάσα από τη Βερόνα, προκειμένου να συνεχίσει εκεί ως δανεικός. Μάλιστα, οι Ιταλοί λέγεται ότι θα έχουν και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι ύψους 2,5 εκατ. ευρώ.

Η αποχώρηση αυτή αναμένεται να φέρει μεταγραφή αμυντικού στο Λιμάνι, καθώς όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις, μόνο σε περίπτωση φυγής κάποιου παίκτη, οι Ερυθρόλευκοι θα προχωρούν σε κίνηση ενίσχυσης.

Όπως λέγεται δε, ο Όσκαρ Γκαρσία έχει εισηγηθεί ήδη την απόκτηση συγκεκριμένου στόχου για την άμυνα, καθώς θέλει να αποκτήσει λόγο στις μεταγραφές, προκειμένου να φτιάξει μια ομάδα σύμφωνα με τις δικές του προτιμήσεις. Δε φαίνεται να υπάρχει κλεισμένη λύση, ωστόσο όλα δείχνουν ότι η συγκεκριμένη κίνηση θα φέρει την... υπογραφή του Καταλανού τεχνικού.

Παράλληλα, στο Λιμάνι εξετάζουν πάντα το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός εξτρέμ, με τις επιλογές των Μπαμπά και Ντεσμπόντοφ να βρίσκονται πάντα στο προσκήνιο. Ο πρώτος, όπως έχουμε ξαναγράψει, είναι μια λύση που είναι εφικτή για το καλοκαίρι, καθώς τώρα έχει πολύ ακριβή αγορά, ενώ ο δεύτερος μπορεί να αποκτηθεί και τώρα, μιας και είναι πιο προσιτή επιλογή.

Πάντως και γι' αυτή τη μεταγραφή ισχύει ό,τι αναφέραμε προηγουμένως. Για να γίνει οποιαδήποτε κίνηση θα πρέπει πρώτα να παραχωρηθεί κάποιος παίκτης, καθώς μην ξεχνάμε ότι οι θέσεις των εξτρέμ πλέον έχουν γεμίσει ξανά μετά την επιστροφή του Καρσελά.

Εξάλλου, τις τελευταίες ώρες έχουν φουντώσει ξανά τα σενάρια περί μεταγραφής του Σεμπά στην Κίνα...