Αποκάλυψη! Η κοινή φράση της Παυλίδου και της Νικολαΐδου που έφερε τον Παπαγιάννη στα άκρα! Τι του είπαν και «επιτέθηκε»;

Ο Μάνος Παπαγιάννης έχει μπει στο στόχαστρο των μίντια, με τα φώτα να έχουν στραφεί κατά πάνω του και όχι για καλό λόγο.Αφορμή στάθηκε η καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου, η οποία υποστήριξε πως ο ηθοποιός την ξυλοκόπησε στο καμαρίνι της, μετά το τέλος της θεατρικής παράστασης «Πετάει Πετάει».Τις συγκεκριμένες καταγγελίες, τις διέψευσε ο Μάνος Παπαγιάννης, ο οποίος από πλευράς του υποστήριξε πως δεν συνέβη κάτι τέτοιο και πως η Σοφία Παυλίδου ήταν εκείνη που του επιτέθηκε πρώτη.

Μία υπόθεση που θα βρει λύση μόνο στις δικαστικές αίθουσες μιας και οι απόψεις διίστανται!



Την ίδια ώρα ο ηθοποιός, αποκάλυψε ένα νέο στοιχείο που δεν ξέραμε, για τον «κρυφό» ρόλο του Σωτήρη Καλυβάτση, ο οποίος, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μάνου Παπαγιάννη, ήταν εκείνος που έβαλε τις φιτιλιές κρυφά για να τον εξοργίσει για την Σοφία Παυλίδου, ενώ την ίδια στιγμή ο Καλυβάτσης έβγαινε στις τηλεοράσεις και έδειχνε σοκαρισμένος γι’αυτό που συνέβη.



Την ίδια στιγμή που η υπόθεση εμπλέκεται και δεν ξέρεις τι να πιστέψεις, μιας και ο ένας υποστηρίζει κάτι τελείως διαφορετικό από τον άλλον… έρχεται η Κάτια Νικολαΐδου να μην σου αφήσει κανέναν περιθώριο να την διαψεύσεις, αφού όπως σας αποκάλυψε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr, είχε δεχθεί κι εκείνη βία από τον Μάνο Παπαγιάννη, όταν πρωταγωνιστούσαν μαζί στην παράσταση «Ποντικοπαγίδα», κάτι που επιβεβαίωσε η ηθοποιός δημόσια.



Το πιο περίεργο στο συγκεκριμένο θέμα είναι πως, όταν ρωτήθηκε στο Πρωινό ο Μάνος Παπαγιάννης για την συγκεκριμένη καταγγελία και για το ρεπορτάζ μας, κοκκίνησε και δεν θέλησε να απαντήσει προκαλώντας ερωτηματικά.

Ποια η σύμπτωση των δύο γυναικών; Η κοινή ατάκα που είπαν στον Μάνο Παπαγιάννη και (όπως φαίνεται) τον έφερε στα άκρα…



Σύμφωνα με τις καταγγελίες της Σοφίας Παυλίδου ο λόγος που προκλήθηκε ο καυγάς ήταν, επειδή δεν έκανε μία συγκεκριμένη κίνηση επί σκηνής, με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει σωστά η ροή της θεατρικής παράστασης και να κομπλάρει τον Μάνο Παπαγιάννη επί σκηνής. Αυτό τον οδήγησε εκνευρισμένο στο καμαρίνι της και της ζήτησε τα ρέστα, ακολουθώντας… κάτι… το οποίο μέχρι να γίνει το δικαστήριο δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι…

Παράλληλα, η Κάτια Νικολαΐδου η οποία κι εκείνη κατηγόρησε τον ηθοποιό για ξυλοδαρμό πριν 3 χρόνια, υποστήριξε ότι αφορμή αυτού του περιστατικού στάθηκε μία ατάκα της που αφορούσε την παράσταση που πρωταγωνιστούσαν. Η Κάτια είχε ξεχάσει να πει κάποια λόγια επί σκηνής, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένα θερμό επεισόδιο με τον Μάνο Παπαγιάννη στα παρασκήνια. Μία ατάκα της όμως ήταν αρκετή να τον φέρει στα άκρα, όπως υποστηρίζουν οι καταγγελίες, όταν η ηθοποιός είπε ότι «Σήμερα δεν ήμασταν καλοί στην σκηνή». Έτσι ακολούθησε το τραγικό συμβάν όπως σας αποκάλυψε καρέ καρέ το Youweekly.gr.

Όπως όλα δείχνουν ο ηθοποιός είναι τελειομανής στην δουλειά του και αυτό που δεν μπορεί να ανεχτεί με τίποτα είναι όταν κάποιος ή τον κάνει να μην μπορεί να παίξει καλά επί σκηνής ή του μειώνει την δουλειά του, γιατί και οι δύο περιπτώσης της Παυλίδου και της Νικολαΐδου είναι παρόμοιες!

Πηγή:youweekly