ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ! Χάνει κόρη και πατέρα – Οι τελευταίες τους στιγμές! ΔΕΙΤΕ την σπαρακτική φωτογραφία!

Η Ally προσπαθεί να συμβιβαστεί με τη σκληρή πραγματικότητα της απώλειας της 5χρονης κορούλας της αλλά και του πατέρα της. Στη σπαρακτική φωτογραφία που ανέβασε η Ally φαίνεται ο ετοιμοθάνατος πατέρας της Sean Parker να κλαίει γοερά δίπλα στην ετοιμοθάνατη εγγονή του Braylynn Lawhon.





Η 5χρονη κορούλα της διαγνώστηκε με την πιο θανατηφόρο μορφή καρκίνου του εγκεφάλου στις 6 Δεκεμβρίου, ενώ ο πατέρας της πάσχει από νευρολογική ασθένεια. Η έκφραση στο πρόσωπο του Sean Parker αποτυπώνει τον πόνο που πρέπει να υπομείνει ολόκληρη η οικογένεια για την επερχόμενη σκληρή πραγματικότητα.



Η κατάσταση της Braylynn Lawhon έχει επιδεινωθεί με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για τη ζωή της από μια ασθένεια που δεν υπάρχουν ποσοστά επιβίωσης.

Η Parker δημοσίευσε τη συγκλονιστική φωτογραφία σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κόσμου. «Όλοι πιστεύαμε ότι θα ζήσουν περισσότερο από εμάς… και σίγουρα δεν πίστευα ότι η ακριβή μου Braylynn θα είναι η πρώτη που θα πεθάνει» έγραψε στο προφίλ της στο Facebook.




«Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη για μας αλλά δεν μπορώ να αρχίσω να εξηγώ πόσο δύσκολη θα είναι αυτή η χρονιά. Σε λίγες μέρες θα πρέπει να κηδεύσω το μικρό μου κοριτσάκι. Σε μήνες, ίσως και λίγες εβδομάδες αργότερα, τον πατέρα μου. Και οι δύο ήρωές μου φεύγουν την ίδια χρονιά. Πώς μπορεί να μας συμβαίνει αυτό; Τι κάναμε για να το αξίζουμε αυτό; Γιατί πρέπει να φύγουν; Τι θα κάνουμε; Αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχει λόγος για αυτό. Αυτός ο κόσμος είναι ένα απαίσιο μέρος».


Ελπίζουν σε επαναστατική πειραματική θεραπεία

Η οικογένεια Pensacola ελπίζει ακόμα μετά το άκουσμα για μια επαναστατική πειραματική θεραπεία στο Μεξικό. Συλλέγουν πλέον δωρεές μέσω μιας GoFundMe σελίδας για να συγκεντρώσουν 300.000 που απαιτούνται για τις διαδικασίες.


Ο κάθε γύρος θεραπείας, που δεν καλύπτεται από την ασφάλεια, κοστίζει 30.000 δολάρια. Λόγω της επιθετικής φύσης του καρκίνου χρειάζονται αρκετές θεραπείες. «Η Braylynn είναι ακόμα εδώ. Ο παλμός είναι ακόμα δυνατός» έγραψε η Parker τη Δευτέρα. «Μπορεί να χρειαστούν μερικές μέρες γιατί θα είναι όλα τέλεια για τη μεγάλη μέρα. Μέχρι τότε όμως είναι ακόμα μαζί μας. Δίνει μάχη και είναι ακόμα δυνατή. Το κοριτσάκι αξίζει να ζήσει μια γεμάτη, ευτυχισμένη ζωή όπως και κάθε άλλο παιδί που έχει να αντιμετωπίσει το DIPG. Πρέπει να βάλουμε τέλος σε αυτό. Κανένα άλλο παιδί δεν πρέπει να πεθάνει από αυτή την ασθένεια. Πρέπει να βρούμε μια θεραπεία».

Πηγή:makeleio