Ξανά στα ίσια Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός - Η βαθμολογία και οι μάχες της επόμενης αγωνιστικής!

Μία νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των ελληνικών ομάδων στην 20ή αγωνιστική της Ευρωλίγκας, αφού ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Ζαλγκίρις με 94-93 και ο Ολυμπιακός έχασε από τον Ερυθρό Αστέρα με 89-78.

Τα αποτελέσματά αυτά έφεραν τους «αιωνίους» ξανά σε ισοβαθμία στην Ευρωλίγκα, αφού πλέον αμφότερες οι ομάδες μετρούν ρεκόρ 13-7, με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί το πάνω χέρι στην ισοβαθμία και να είναι 4ος, ενώ ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 5η θέση.

Παράλληλα, ίδιο ρεκόρ με τις ελληνικές ομάδες διατηρεί η 3η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ 2η με απολογισμό 14-6 είναι η Φενέρμπαχτσε και πρωτοπόρος με 16-4 παραμένει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Όσο για το τι συμβαίνει πίσω από τους «αιωνίους», καραδοκεί η Ζαλγκίρις, που είναι στην 6η θέση με ρεκόρ 12-8.

Δείτε την βαθμολογία της Ευρωλίγκας:



Αμφότερες οι ελληνικές ομάδες έχουν δύσκολες αποστολές την για επόμενη (21η) αγωνιστική της διοργάνωσης. Την ερχόμενη Πέμπτη (1/2) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Φενέρμπαχτσε, ενώ την Παρασκευή (2/2) ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Γερμανία για να αντιμετωπίσει την Μπάμπεργκ.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής:

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης

Αναντολού Εφές - Βαλένθια

Ζάλγκιρις Κάουνας - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε

Μπαρτσελόνα - Αρμάνι Μιλάνο

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Χίμκι - Ουνικάχα Μάλαγα

Μπάμπεργκ - Παναθηναϊκός

Μπασκόνια - Ερυθρός Αστέρας