Βαλαβάνη προς θαυμάστριες του Βασάλου: «Είναι δικός μου!» (βιντεο)

Για τη συμμετοχή της στο Dancing with the Stars και το αγόρι της μίλησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε κάμερες πρωινής εκπομπής.
Πριν από λιγο καιρό το ζευγάρι αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την σχέση τους. Οι θαυμάστριες του Κωνσταντίνου Βασάλου όπως είναι φυσικό δυσαρεστήθηκαν από αυτή την ανακοίνωση.

Η παρουσιάστρια έχει αποδειχτεί μια δυναμική γυναίκα και σίγουρα πολύ... κτητική!

«Είμαι έτοιμη, είμαι πανέτοιμη. Το θέμα είναι πώς θα διαχειριστώ στο άγχος μου, εκείνη τη στιγμή. Η χορογραφία έχει βγει και το πιο σημαντικό για μένα είναι να βγάλω ασπροπρόσωπο τον Παύλο. Ο Παύλος είναι ο άντρας της σκηνής μου, έτσι τον έχω ονομάσει, ο άντρας του σπιτιού μου είναι ο Κωνσταντίνος», σχολίασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Βαλαβάνη και η παντόφλα

Ο Βασάλος ανέφερε πως δεν ζηλεύει, και να ζήλευε δε θα το έδειχνε εξαιτίας του ζωδίου του! Η Ευρυδίκη αντίθετα, δήλωσε : «Ζηλεύω τον Κωνσταντίνο γιατί είναι ένας πάρα πολύ ωραίος άντρας, αλλά από εκεί και πέρα…. εντάξει, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη γιατί είναι δικός μου…» και σχετικά με τις φήμες που ακούγονται πως αυτή έχει το πάνω χέρι στη σχέση τους, πρόσθεσε: «Τρως αγάπη μου παντόφλα; Εγώ τρώω, όχι ο Κωνσταντίνος»!
 


Πηγή: newpost.gr