Βιβλίο «φωτιά» για Τραμπ - Τα καπρίτσια του οι νύχτες με τη Μελάνια και η μυστική συμφωνία με την Ιβάνκα

Το βιβλίο «Φωτιά και Θυμός: Μέσα στο Λευκό Οίκο του Τραμπ» από τον πρώην αρθρογράφο του Guardian περιέχει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες από την προσωπική ζωή του Ντόναλντ Τραμπ τη σχέση του με την Μελάνια αλλά και τις φιλοδοξίες της Ιβάνκα.

Όπως σημειώνει, ο πρόεδρος και ο πρώην σύμβουλός του Στιβ Μπάνον είχαν τόσο στενή σχέση που δειπνούσαν μαζί κάθε βράδυ. Σε διαφορετική περίπτωση ο Τραμπ κλεινόταν στο δωμάτιό του κι έτρωγε τσιζμπεργκερ βλέποντας τρία κανάλια ταυτόχρονα στην τηλεόραση, ενώ μιλούσε με φίλους του στα τηλέφωνα.

Αποκαλύπτει επίσης ότι ο Τραμπ έβαλε μια έξτρα κλειδαριά στην πόρτα του δωματίου του και έβαζε τις φωνές στο προσωπικό του Λευκού Οίκου, που επιχειρούσε να το τακτοποιήσει: «Αν το πουκάμισό μου είναι στο πάτωμα, είναι γιατί το θέλω στο πάτωμα» λέγεται πως είπε κάποτε. Επίσης έχει δώσει εντολή στο προσωπικό να μην αγγίζει ποτέ τα πράγματά του και ειδικά την οδοντόβουρτσά του, καθώς τρέμει στην ιδέα πως μπορεί να πέσει θύμα δηλητηρίασης.

Ο πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία κοιμούνται σε χωριστά δωμάτια, με τις σχέσεις τους να μην είναι καθόλου «θερμές», αναφέρεται επίσης.



Το βιβλίο ασχολείται διεξοδικά και με την «Πρώτη Κόρη» του προέδρου, την Ιβάνκα Τραμπ. Επισημαίνει πως τόσο αυτή όσο και ο σύζυγός της Τζάρεντ αποφάσισαν από κοινού να δεχτούν θέσεις στο Λευκό Οίκο, με δεδομένη μια «μυστική συμφωνία» μεταξύ τους: «Αν κάποια στιγμή στο μέλλον υπάρξει η ευκαιρία, τότε αυτή θα είναι που θα γίνει υποψήφια πρόεδρος. Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος, δηλώνει η Ιβάνκα, δεν θα είναι η Χίλαρι Κλίντον, θα είναι η Ιβάνκα Τραμπ» γράφει ο Γουόλφ.