«Έλληνας δε γεννιέσαι, καταντάς» έγραψαν στον Λευκό Πύργο - Αντισυγκέντρωση ετοιμάζουν αντιεξουσιαστές

Όλα είναι έτοιμα για την πορεία για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή με αντιεξουσιαστές να ετοιμάζονται για αντισυγκέντρωση.
Το βράδυ της Παρασκευής, όπως αναφέρει το thestival.gr μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου έγραψαν συνθήματα στο Λευκό πύργο.

Στα συνθήματα έγραψαν, μεταξύ άλλων, «Έλληνας δεν γεννιέσαι καταντάς» και «μόνο εντατικές για τους εθνικιστές».

Στην πλατεία Λευκού πύργου έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες προσήγαγαν πέντε άτομα, τα οποία οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.



Σε απάντηση στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στη 13:00 της Κυριακής ομάδες αντιεξουσιαστών θα πραγματοποιήσουν αντισυγκέντρωση στην Καμάρα.

Μηχανοκίνητη πορεία το Σάββατο - «Την έπεσαν» σε δικυκλιστή



Ένας δικυκλιστής που είχε προσαρμόσει ελληνικές σημαίες και σημαίες με τον ήλιο της Βεργίνας πέρασε μπροστά από την συγκέντρωση των αντιεξουσιαστών στην Καμάρα φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Όπως αναφέρει το rthess.gr ένας εξ αυτών επιτέθηκε στον δικυκλιστή του πήρε μια σημαία και τα κλειδιά του δικύκλου του. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι και απομάκρυναν τον δικυκλιστή από το σημείο για να αποφευχθούν τα χειρότερα


*Πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο: thestival και rthess