Ήβη Αδάμου- Μιχάλης Κουινέλης: Μετακομίζουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη; Τι άλλαξε;

Η Ήβη Αδάμου βρίσκεται ίσως στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής της. Η όμορφη τραγουδίστρια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και σε λίγους μήνες πρόκειται να φέρει στη ζωή τον καρπό του ερωτά της με το Μιχάλη Κουινέλη.Η 24χρονη πραγματοποιεί εμφανίσεις στο Αθηνών Αρένα, στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα, ενώ σε λίγο καιρό θα τη δούμε να πρωταγωνιστεί και στο μιούζικαλ «Jesus Christ Superstar».

Η Ήβη μίλησε στο Down Town και τον Τάσο Μπιμπισίδη για την κατάστασή της, αλλά και τη μεγάλη αλλαγή, που έρχεται στη ζωή της. Μπορεί η βάση του τραγουδιστή των Stavento να είναι στην Αλεξανδρούπολη όμως το ζευγάρι έχει βρει τις ισορροπίες του, με την τραγουδίστρια να τονίζει: «Πηγαινοέρχεται, πηγαίνω κι εγώ, είμαστε σε ένα συνεχόμενο ταξίδι. Είμαστε cool ζευγάρι, παίρνουμε τις ανάσες μας και μάθαμε έτσι να ζούμε, γιατί από την αρχή της σχέσης μας υπήρχε αυτή η συνθήκη. Μπορώ να πω ότι βοηθάει κάποιες φορές και η απόσταση».



Το μωρό που θα έρθει στη ζωή, πρόκειται να φέρει σημαντικές αλλαγές. «Πρέπει να υπάρχει μία βάση για το παιδί και αυτή θα είναι η Αλεξανδρούπολη. Το έχουμε αποφασίσει. Και το θεωρώ πολύ λογικό. Είναι μία πάρα πολύ όμορφη πόλη για να μεγαλώσεις ένα παιδί. Είναι όλα πιο ανθρώπινα και πιο απλά εκεί», σημείωσε η Ήβη Αδάμου.

Η τραγουδίστρια δήλωσε ξεκάθαρα: «Ναι, μετακομίζω στην Αλεξανδρούπολη. Αλλά όταν θα υπάρχουν δουλειές θα επιστρέφω στην Αθήνα. Για αυτό λέω ότι νομίζω πως η ζωή μου γενικά θα είναι πάντα ένα ταξίδι. Θα δούμε όμως πως θα έρθουν τα πράγματα στην πορεία. Αν έχεις όρεξη, όλα γίνονται».

Πηγή:athensmagazine