Κρήτη: Ζούσε χρόνια χωρίς ρεύμα και νερό – Το ρεύμα ήρθε, αλλά ο 66χρονος πέθανε…

Μετά το ρεπορτάζ της KΡΗΤΗ TV, η ηλεκτροδότηση στο σπίτι του 66χρονου, ο οποίος ήταν και κατάκοιτος το τελευταίο διάστημα, είχε αποκατασταθεί.

Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει τους Κρητικούς
O Λευτέρης Κουμαντάκης είχε συναντήσει την Παρασκευή τον ίδιο και την αδερφή του και το δράμα που βίωνε είχε συγκλονίσει όσους το είχαν παρακολουθήσει.
Στο σπίτι όπου ζούσε ο 66χρονος δεν είχε ρεύμα , είχε κοπεί από το 2010 λόγω ενός λογαριασμού που χρωστούσε της τάξεως των 1200 ευρώ. Ωστόσο, η προβολή της υπόθεσης από την ΚΡΗΤΗ TV, ταρακούνησε τους ιθύνοντες, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν και οι διαδικασίες επισπεύστηκαν και η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε άμεσα στην οικία του 66χρονου.
Δείτε το τελευταίο ρεπορτάζ που είχε γίνει
Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι πρότινος τον βοηθούσαν κάποιοι συγχωριανοί του. Η μοίρα του έπαιξε το πιο δραματικό παιχνίδι… ο 66χρονος πριν από λίγους μήνες υπερήφανος περπατούσε στους δρόμους του χωριού και έχοντας στη ζωή τους δουλέψει σκληρά στο εξωτερικό κατάφερνε πάντα να ζει με τα απαραίτητα. Παρόλο που δεν είχε ρεύμα στο σπίτι του, δεν είχε απευθυνθεί κάπου για την αποκατάσταση και ζούσε στο απόλυτο σκοτάδι κάτω από άθλιες συνθήκες, χωρίς φως, κουζίνα, ψυγείο, τηλεόραση και μάλιστα χωρίς νερό.
Μάλιστα είχαμε και δέσμευση του δημάρχου Φαιστού κ. Αρμουτάκη, ότι θα ακολουθηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, ούτως ώστε ο 66χρονος να λάμβανε επιπλέον στήριξη μελλοντικά είτε από το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι είτε μέσω προνοιακών επιδομάτων. Δυστυχώς δεν πρόλαβε, αλλά τουλάχιστον πρόλαβε να δει να επιστρέφει στο σπίτι του το ρεύμα μετά από 8 χρόνια και τις τελευταίες μέρες της ζωής του δεν τις πέρασε στο σκοτάδι.
ΡεπορτάζΦωτεινή Μαυροματάκη
Πηγή:newsbomb