Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Πήρε θέση η Αστυνομία για τον θάνατο της 44χρονης! «Ο γιατρός και εραστής του θύματος δεν είναι…»

Ανατροπές στην υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη που θα αφήσουν έκθετους πολλούς προανήγγειλε από την εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο αστυνομικός ρεπόρτερ, Γιώργος Καραϊβάζ.Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο γιατρός με τον οποίο η 44χρονη φέρεται να είχε ερωτικό δεσμό κατέθεσε στην Ασφάλεια με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα είχαν συμβεί, περιγράφοντας και τα μηνύματα που του είχε στείλει η γυναίκα.



Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τα μηνύματα αυτά τα έσβησε και έτσι διατάχθηκε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, έγινε ανάσυρση όλων των μηνυμάτων και επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενα του γιατρού.

Όπως είπε ο Γιώργος Καραϊβάζ, σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι ο θάνατος της Ειρήνης είναι δολοφονία, έχει εξαιρεθεί από το πλάνο των υπόπτων, αφού όσα έχει καταθέσει έχουν επιβεβαιωθεί.

Από την άλλη, ο ιδιωτικός ερευνητής, Κώστας Σπύρου, ο οποίος ερευνά την υπόθεση και ισχυρίζεται ότι έχει ακλόνητα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι πρόκειται για στυγερό έγκλημα, σύμφωνα με πληροφορίες θα κληθεί να καταθέσει τα πάντα σχετικά με τα γραπτά μηνύματα που έχει λάβει στο κινητό του για την υπόθεση και κατονομάζουν δύο πρόσωπα, ως δολοφόνους της 44χρονης.



Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να φτάσουν στο Αγρίνιο οι τεχνικοί πραγματογνώμονες που έχει προσλάβει η οικογένεια για να ερευνήσουν το σημείο που βρέθηκε νεκρή η γυναίκα και ενδεχομένως να βρουν και νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.

Πηγή:athensmagazine