Το «1ο sChOOL game» στις 27 Ιανουαρίου στη Νέα Πεντέλη

Αγώνας µπάσκετ µε κοινωνική ευαισθησία, το «1ο sChOOL game», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, στις 15:15 στο κλειστό Γυµναστήριο Νέας Πεντέλης.
Στον αγώνα, τον οποίο συνδιοργανώνουν η Α.Ε. Πεντέλης και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δηµοτικού Σχολείου Νέας Πεντέλης, οι Παλαίµαχοι της Α.Ε. Πεντέλης αντιµετωπίζουν µία οµάδα Διασήµων, η οποία θα αποτελείται από τους: Γ. Αϊβάζης (ηθοποιόz), Ν. Ανδρουλάκης (τραγουδιστής), Θ. Ασπρούλιας (δηµοσιογράφος), Κ. Κατσουράνης (πρώην ποδοσφαιριστής), Β. Κουµεντάκος (µέλος των Otherview), Μ. Μαρκάτης (ηθοποιός), Α. Παλοµπαρίνι (δηµοσιογράφος), Α. Παναγιωτίδης (τραγουδιστής), Γ. Παντελιάς (τραγουδιστής “Κίτρινα Ποδήλατα”), Θ. Πασσάς (παρουσιαστής – ρεπόρτερ), Κ. Σκόνδρας (τραγουδιστής και Γενικός Γραµµατέας της Ένωσης τραγουδιστών), Γ. Συρίγος (δηµοσιογράφος - παρουσιαστής), Κ. Τσαρτσαρής (πρώην µπασκετµπολίστας).

Το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί στο Δηµοτικό Σχολείο Νέας Πεντέλης για την υλοποίηση βελτιωτικών εργασιών στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων, η οποία εκτός από το σχολείο χρησιµοποιείται και από διάφορους συλλόγους όπως είναι το Ίδρυµα Ζήση, οι Κυκλαδίτες και το ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης.