Το supercar της ARES Design

Η ARES Design μόλις αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες και τις λεπτομέρειες του επερχόμενου supercar με την κωδική ονομασία «Project Panther».
Ο Ιταλός κατασκευαστής αμαξωμάτων είναι το παιδί του εγκεφάλου του Dany Bahar, του Ελβετού επιχειρηματία που είναι περισσότερο γνωστός για τον αμφιλεγόμενο χρόνο του ως διευθύνων σύμβουλος της Lotus. Με το Project Panther, η εταιρεία θέλει να δημιουργήσει μια σύγχρονη ερμηνεία του De Tomaso Pantera.

Η τροφοδοσία του οχήματος προέρχεται από τον κινητήρα V10 5,2 λίτρων, με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης από την Lamborghini Huracan, η απόδοση ανέρχεται στους 602 ίππους. Επιπλέον, το Project Panther χρησιμοποιεί το ίδιο πλαίσιο αλουμινίου και ανθρακονημάτων όπως η Huracan και υπόσχεται να είναι εξίσου γρήγορο.

Ενώ όλα τα υποσυστήματα του αυτοκινήτου μπορεί να ανήκουν στη Lamborghini, το εξωτερικό περίβλημα είναι κάτι μοναδικό, απολύτως πανέμορφο. Συνδυάζοντας τέλεια τα στοιχεία του ρετρό σχεδιασμού με τη σύγχρονη αισθητική, το Project Panther περιλαμβάνει LED φώτα ημέρας, εμφατικούς προβολείς, μικρή εμπρόσθια μάσκα και χαμηλό κάλυμμα κινητήρα επενδυμένο από ανθρακονήματα. Ο Bahar δήλωσε ότι θα κατασκευαστεί στη νέα μονάδα παραγωγής της εταιρείας στη Μόντενα.

Το supercar της ARES Design

“Ξεκινήσαμε την ARES πριν από τρία χρόνια με πρωτοφανή απαίτηση να εργαστούμε για την εξατομίκευση των αυτοκινήτων των πελατών μας και ικανοποιήσαμε πάνω από 200 πελάτες με μοναδική εσωτερική διαμόρφωση, εξωτερικά στοιχεία σχεδίασης, μηχανολογία αλλά και αναβαθμίσεις στις επιδόσεις. Η νέα μας μονάδα μας επιτρέπει να προχωρήσουμε πέρα ​​από αυτή την κανονική υπηρεσία εξατομίκευσης, συνδυάζοντας νέες τεχνολογίες σχεδιασμού και μηχανικής, ομάδες εξειδικευμένων τεχνιτών και παθιασμένους εμπειρογνώμονες που προσχώρησαν σε εμάς από τις τοπικές επιχειρήσεις supercar “. Η ARES Design ισχυρίζεται ότι το αυτοκίνητο υποβάλλεται σε σχεδιαστική, αεροδυναμική και μηχανική δοκιμή πριν από την άφιξή του στα χέρια των πελατών κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2018. Οι τιμές δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Πηγή: newsauto.gr