Το MasterChef 2 έρχεται στο Star!

Το MasterChef, η εκπομπή μαγειρικής, που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει στο Star! Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός
μαγειρικής, έρχεται με τον δεύτερο κύκλο και θα αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!


Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα και η αγάπη για τη μαγειρική τέχνη, είναι τα στοιχεία εκείνα, που θα αναδείξουν τον νικητή, που κερδίζει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, λίγο πριν σταθούν απέναντι στους διαγωνιζόμενους για να τους κρίνουν, «γύρισαν» το trailer της εκπομπής, εμπνευσμένο από την θρυλική ταινία «Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος».







Οι σεφ βρίσκονται σε έναν χώρο ατμοσφαιρικά φωτισμένο, σε ένα λιτό σκηνικό κουζίνας, όπου κυριαρχεί ένα μακρόστενο τραπέζι-πάγκος. Σαν να εκτυλίσσεται ένα τελετουργικό μονομαχίας ανάμεσα σε 2 πιστολέρο της άγριας Δύσης, εμφανίζονται οι δύο …αντίπαλοι: ο «καλός» Πάνος Ιωαννίδης, με αγγελική γοητεία και ο «κακός» Σωτήρης Κοντιζάς, με βλέμμα μοχθηρό.


Πάνος και Σωτήρης βρίσκονται ο ένας απέναντι στον άλλο, με… άγριες διαθέσεις και ντυμένοι κομψά αλλά αυστηρά, ανταποκρινόμενοι στην «κρισιμότητα» της περίστασης. Παίρνοντας θέση στις δύο αντικριστές πλευρές του πάγκου, ο καθένας «τραβά» το αντίστοιχο «όπλο» του.





Ο «καλός» Πάνος Ιωαννίδης ρίχνει ζάχαρη άχνη. Ο «κακός» Σωτήρης Κοντιζάς κόβει με μαχαίρι ένα κομμάτι κρέας.

Και τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που συνειδητοποιεί ποιος είναι ο ρόλος, που απομένει γι’ αυτόν, μπαίνει στο πλάνο και εκφράζει τη διαφωνία του ! «Τι δηλαδή εγώ είμαι ο άσχημος; Α, αυτό δεν το είπαμε !!!»





Η τριάδα των σεφ ξεσπάει σε γέλια και οι βετεράνοι Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς, καλωσορίζουν στο παιχνίδι τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα, το MasterChef 2 επιστρέφει στο Star!