Ο πρώην γαμπρός του βασιλιά της Νορβηγίας κατηγορεί τον Kevin Spacey για σeξouαλική παρενόχληση!

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη συμπεριφορά του Kevin Spacey και σοκάρουν. Συγκεκριμένα ο πρώην γαμπρός του βασιλιά της Νορβηγίας κατηγόρησε τον ηθοποιό ότι τον είχε παρενοχλήσει, έπειτα από συναυλία για τα βραβεία Νόμπελ.

Το γεγονός είχε συμβεί το 2007, όταν ο χολιγουντιανός ηθοποιός ήταν ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, δήλωσε ο Ari Behn στον ραδιοφωνικό σταθμό P4. «Είμαι γενναιόδωρο άτομο, αλλά αυτό ήταν λίγο παραπάνω από ό,τι είχα στο μυαλό μου», δήλωσε, αποκαλύπτοντας ότι ο ηθοποιός τον είχε «χουφτώσει».



Ο Ari Behn ήταν παντρεμένος με την κόρη του βασιλιά Χάραλντ της Νορβηγίας, την πριγκίπισσα Martha Louise, μέχρι πέρυσι. «Είχαμε μία υπέροχη συζήτηση, κάθισε ακριβώς πίσω μου. Έπειτα από πέντε λεπτά μου είπε ''ας βγούμε να κάνουμε ένα τσιγάρο''. Και μετά έβαλε το χέρι του κάτω από το τραπέζι και με άρπαξε από τα αρ@@@ια», περιέγραψε ο Nehn, που απάντησε στην πρόταση του ηθοποιού «Ε... ίσως αργότερα».

Η πληθώρα καταγγελιών σε βάρος του Kevin Spacey έχει διαλύσει την καριέρα του. Τον έδιωξαν από το «House of Cards», ενώ τον αντικατέστησαν και στη νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ «All the Money in the World».



Πηγή: BBC