Χοντρό παρασκήνιο. Γιατί αποχώρησε ο Γονίδης απο την Heaven

Έχω πολύ καιρό να μοιραστώ μαζί σας μυστικά ε; Το παραδέχομαι. Πόσο μάλλον δισκογραφικά. Η αλήθεια είναι πως όσες φορές το έχω επιχειρήσει στο παρελθόν δεν βρήκα μεγάλη ανταπόκριση από το ευρύ κοινό. Λογικό. Μιας και δισκογραφική πιάτσα πλέον δεν υπάρχει.

Όλα τα κάνουν μόνοι τους οι καλλιτέχνες. Απο τις παραγωγές και τις πληρωμές μέχρι τα ραδιόφωνα. Για τα ραδιόφωνα δε έρχεται σε λίγες μέρες πολύ αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για κάποιους που ζητάνε σακούλες τα 50άρικα για να βάλουν τραγούδια σε playlists . Πάμε στο θέμα μας τώρα.

Καλλιτέχνης τεράστιος. Λαϊκη φωνή ξεχωριστή απο τις λίγες. Ένας τραγουδιστής που μαζί με την Βιτάλη έχουν αυτό που έλεγε ο αείμνηστος Μανώλης Αγγελόπουλος «Μια ορχήστρα στο λαρυγγί».

Τι κι αν το βιογραφικό του στέκεται ακόμη περήφανο και αγέρωχο στην επίσημη ιστοσελίδα της Heaven; Ο Σταμάτης δεν μένει πια εκεί. Και το παρασκήνιο που παίχτηκε είναι πολύ χοντρό.

Οι πληροφορίες είναι πολλές. Οι διασταυρωμένες ωστόσο είναι ελάχιστες. Και αυτές οφέιλω να μοιραστώ μαζί σας. Πλεόν ο Σταμάτης είναι στην εταιρεία του Γιατράκου. Όμως… τι συνέβη για να φτάσει να παίζει Β΄ Εθνική;

Το παιχνίδι που παίχτηκε ήταν χοντρό. Του υποσχέθηκαν τηλεοράσεις σποτάκια, διαφημίσεις, εκπομπές και πρόμο. Αυτό που άλλοι καλλιτέχνες χρυσοπληρώνουν αυτός το είχε δωρεάν. Αρκούσε η υπογραφή του. Γιατί; Επειδή η εταιρεία ανήκει στον Όμιλο Αντ1. Στην αρχή όλα ήταν καλά. Άλλωστε στα λόγια όλοι είναι «καθηγητές Πανεπιστημίου». Όταν όμως ήρθε η ώρα να προμοτάρουν την νέα δουλειά του… τότε τα νεύρα έπιασαν κόκκινο.

Ο Σταμάτης έψαχνε να βρεί σποτάκια στο prime time του ΑΝΤ1 και εκεί έβλεπε μόνο του Αντώνη Ρέμου. Τα δικά του; Στις 02.00 μετά τα μεσάνυχτα.

Όταν ζήτησε τον λόγο του είπανε ότι δεν υπάρχει χρόνος για άλλα σποτάκια. Όταν όμως ο Σταμάτης έκανε αναφορά στα σποτάκια του Ρέμου τότε απάντηση δεν πήρε. Τι πήρε στο τέλος; Το δισάκι του και αποχώρησε.

Αυτά για να μην τρώτε παραμύθια…

Υ.Σ Μαθαίνω ότι τις τελευταίες ώρες γίνεται προσπάθεια να πέσουν γέφυρες και από τη μια και από την άλλη πλευρά προκειμένου να κυκλοφορήσει ο δίσκος του Σταμάτη Γονίδη στις 21 Δεκεμβρίου, που μέχρι τώρα βρισκόταν στο ψυγείο. Γιατί πέρα από κάθε προσωπική κόντρα αυτό που μετράει στο τέλος είναι τα ευρώ!