Τι είπε η Τατιάνα για τις μεγάλες αλλαγές στο «Ε»...

Η Τατιάνα Στεφανίδου ενημέρωσε τους τηλεθεατές μέσα από την Tatiana Live για τα νέα πρόσωπα του σταθμού, τις γενικότερες αλλαγές που γίνονται στο Epsilon, αλλά και μία νέα στην prime time του καναλιού που ξεκίνησε από τη Δευτέρα.

«Θέλω να σας πω ότι εδώ στο κανάλι μας έχουν γίνει πολύ μεγάλες αλλαγές. Όπως γνωρίζετε, το κανάλι έχει αγοραστεί από τον κύριο Σαββίδη. Ήρθε ο κύριος Σαββίδης εδώ, μίλησε στο προσωπικό. Εκείνη την ημέρα λοιπόν στην ουσία έγινε και αλλαγή φρουράς. Ήρθαν οι νέοι άνθρωποι που ανέλαβαν το κανάλι μας. Πρέπει να ομολογήσω ότι ήρθαν άνθρωποι εξαιρετικά καταξιωμένοι στην αγορά, με πολλούς από αυτούς εγώ προσωπικά έχω συνεργαστεί.

Το Epsilon ενισχύει το ενημερωτικό του προφίλ

Η κυρία Άλκηστις Μαραγκουδάκη πέρυσι ήταν η πιο επιτυχημένη διευθύντρια προγράμματος όλων των καναλιών, γιατί σας θυμίζω ότι πέρυσι, η τηλεόραση του ΣΚΑΙ, τερμάτισε μακράν πρώτη εξαιτίας του Survivor. Μάζεψε όλο το χρήμα και τερμάτισε μακράν πρώτη σε τηλεθέαση.Έχουμε λοιπόν την τύχη να έχουμε εμείς πλέον την κυρία Μαραγκουδάκη που θα φτιάξει το πρόγραμμα σιγά σιγά και σταδιακά, δεν γίνονται μαγικά σε μια μέρα. Έχει έρθει ο Βαγγέλης Νυδριώτης παραγωγός, που συνεργαστήκαμε μαζί στο Fame Story στον ΑΝΤ1 και σε πάρα πολλά μεγάλα shows, με μεγάλη πορεία στο κομμάτι της παραγωγής. Πολύς κόσμος. Εγώ λέω εκείνους περισσότερο που έχουν να κάνουν με τη δική μας δουλειά, επειδή τους ξέρετε. Από εκεί και πέρα έχουν έρθει στελέχη από το εξωτερικό. Άνθρωποι οι οποίοι έχουν συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα κανάλια του κόσμου, όπως το BBC για να καταλάβετε. Οι οποίοι έχουν στήσει κανάλια. Ο κύριος Εντ Χολ για παράδειγμα, ο οποίος έχει στήσει μεγάλα κανάλια του εξωτερικού. Έχουμε μεγάλες αλλαγές εδώ.

Στο πλαίσιο αυτών των αλλαγών, ίσως να μην το έχετε πάρει χαμπάρι ακόμα, αλλά κάθε βράδυ στις 22:00, έχουν αρχίσει να προβάλλονται εδώ στο Epsilon συγκλονιστικές ταινίες. Καλές ταινίες. Άλλες πρώτης προβολής, ακριβές ταινίες καλές. Αυτό ξεκίνησε από τη Δευτέρα. Ειδικά τώρα μέσα στις γιορτές, που ο κόσμος μένει στο σπίτι και χαλαρώνει το βράδυ και θέλει να δει μια ωραία ταινία, σας πληροφορούμε ότι πλέον από αυτή την εβδομάδα στις 22:00 έχει κορυφαίες ταινίες στο Epsilon», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Πηγή: zappit.gr