Κλείστε Σφιχτά τα Δάχτυλά σας. Ο Τρόπος που κάνετε τη Γροθιά σας θα αποκαλύψει ΚΑΤΙ Απίστευτο για τον Χαρακτήρα σας

Ο τρόπος που κάνετε τη γροθιά λέει πολλά για την προσωπικότητά σας. Μάθετε τι
Ο τρόπος που κρατάτε τη γροθιά σας, αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σας. Μπορεί να μιλήσει για την ιδιοσυγκρασία σας, τη γενική σας στάση απέναντι στη ζωή και επίσης για το πώς αντιδράτε σε μια δεδομένη κατάσταση.




#1 Τύπος Α



Εάν κρατάτε τη γροθιά σας με αυτόν τον τρόπο, τότε είστε ένας ευγενικός άνθρωπος. Είστε ευαίσθητος, συμπονετικός και προσεκτικός. Σας χαρακτηρίζει η συναισθηματική σας κατανόηση..


Είστε οργανωμένοι, με στρατηγική και δημιουργικοί άνθρωποι. Προσεγγίζοντας την εσωστρέφεια, προτιμάτε μια μίξη απομόνωσης και κοινωνικής έκθεσης. Είστε λίγο ανυπόμονοι.


#2 Τύπος Β



Αν αυτός είναι ο τρόπος που κρατάτε τη γροθιά σας, τότε το ταλέντο, η γοητεία και το χάρισμα σας μιλούν από μόνα τους για σας. Είστε εξωστρεφείς και έτοιμοι να δράσετε ανά πάσα στιγμή.


Είστε φιλόδοξοι και το άτομο που έχει έναν μυστικό στόχο στο μυαλό του που επιδιώκει. Τα όνειρά σας είναι το μόνο πράγμα που κρύβετε από τους άλλους. Εργάζεστε μεμονωμένα, για αυτό που θέλετε να προσεγγίσετε στη ζωή σας.


#3 Τύπος C




Κρατώντας τη γροθιά σας όπως στην παραπάνω εικόνα, δείχνει σαφή σημάδια εσωστρέφειας. Ο αντίχειρας κρύβεται πίσω από τα άλλα δάχτυλα, σαν τις εσωτερικές σας σκέψεις που δεν μοιράζεστε με όλους.

Θέλετε να έχετε στη ζωή σας μόνο εκείνους τους ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να κάνετε μια βαθιά και ουσιαστική συζήτηση. Σας αρέσει να ξοδεύετε χρόνο με τους ανθρώπους, αλλά μετά από ένα συγκεκριμένο σημείο, χρειάζεστε το χώρο σας.