Σάλτο μορτάλε για τον ιδιοκτήτη του μεγαλύτερου site για oμoφυλoφίλoυς

Χάρισε τον έρωτα σε εκατομμύρια γkέι και μπαiσέξoυαλ άνδρες ως συνιδιοκτήτης του πρώτου και μεγαλύτερου gαy dating site στον κόσμο.
Ο Χένρι Μπάντενχορστ, όμως, φαίνεται πως δεν κατάφερε να ευτυχήσει σε προσωπικό επίπεδο. Σε ηλικία 51 ετών επέλεξε να φύγει από τη ζωή, πηδώντας από τον 23ο όροφο διαμερίσματος, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που είχε φύγει 10 χρόνια νωρίτερα ο σύντροφός του, Γκάρι Φρις.

Η αυτόπτης μάρτυρας Κουτχάλι Ζόντο περνούσε μπροστά από τον πολυτελή ουρανοξύστη Michelangelo Towers στο Γιοχάνεσμπουργκ, όταν είδε το κορμί του 51χρονου εκατομμυριούχου επιχειρηματία να προσγειώνεται στο παρμπρίζ σταθμευμένου αυτοκινήτου, την ώρα που έμπαινε σε αυτό ο οδηγός.

«Ηταν μια τρομακτική εικόνα. Σπασμένα γυαλιά, αίμα, διαμελισμένη σορός. Οι Αρχές έσπευσαν να αποκλείσουν την περιοχή, όμως δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για εκείνον» ανέφερε στην «Daily Mail».


Η αστυνομία δεν αντιμετωπίζει την πτώση του ως «ύποπτη», ενώ φίλοι του δήλωσαν στο Buzzfeed ότι ο Μπάντενχορστ έπασχε από κατάθλιψη. Ο επιχειρηματίας φέρεται ότι πενθούσε ακόμη την απώλεια του Φρις, ο οποίος είχε σκοτωθεί το 2007, πηδώντας από τον 8ο όροφο κτιρίου στο Λονδίνο, ύστερα από μια νύχτα κραιπάλης, στη διάρκεια της οποίας είχε πάρει κεταμίνη. Το ζευγάρι, το οποίο είχε χωρίσει λίγο πριν από τον θάνατο του 38χρονου Φρις, είχε βγάλει εκατομμύρια μέσα από τη δημιουργία του Gaydar το 1999.