Ντάνος: H ερώτηση για τη Ντορέττα που τον έφερε σε αμηχανία! Είναι τελικά ζευγάρι;

Καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και μίλησε μεταξύ άλλων για την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι.

Ο νικητής του Survivor αφού αποκάλυψε πως δεν του έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση να παρουσιάσει την εκπομπή «Survivor Πανόραμα» της επόμενης σεζόν μίλησε και για το θέμα που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα και αφορά τη σχέση του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και στο άκουσμα της συγκεκριμένης ερώτησης σημειώθηκε ένα αστείο περιστατικό με τη Ναταλία Γερμανού σε ρόλο εκπροσώπου Τύπου, να παρεμβαίνει και να «σώζει» τον Γιώργο Αγγελόπουλο. «Τώρα είναι που μπαίνω και τον σώζω. Μου είπαν μόλις ακούσεις κάτι τέτοιο, μπαίνεις και τον σώζεις» είπε με χιουμοριστική διάθεση.

Παρ' όλα αυτά ο πρώην παίκτης φανερά ενοχλημένος από τα δημοσιεύματα εξήγησε πως έχει μιλήσει κατά το παρελθόν για τις ερωτικές του σχέσεις, χωρίς όμως ποτέ να έχει κάνει λόγο για την Ντορέττα Παπαδημητρίου. «Με είχαν ρωτήσει και είχα πει ότι είχα τρεις σχέσεις στη ζωή μου. Δεν έχει να κάνει ούτε με την κυρία Παπαδημητρίου ούτε με την Ντορέττα και δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένετε να μας βγάζετε ζευγάρι αφού έχουμε δηλώσει ότι είμαστε φίλοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μάλιστα αποκάλυψε πως η σχέση του με τη Ντορέττα εκτός από φιλική θα είναι και επαγγελματική αφού θα συμπαρουσιάσουν τα βραβεία «Time Out» στην Κύπρο στα τέλη του μήνα.