Πώς να διαγράψεις το ιστορικό σου στην Google με 5 απλά βήματα

Η τεχνολογία είναι ένας από τους τομείς που έχουν εξελιχθεί αρκετά στην εποχή αυτή που διανύουμε. Όλοι έχουμε μία σχέση αγάπης ή και
μίσους με την εταιρεία αυτή που πραγματικά ξέρει τόσα πράγματα για εμάς, περισσότερα και από την ίδια μας την οικογένεια. Εάν έχεις άγχος και περιέργεια σχετικά με το πόσες πληροφορίες έχει συγκεντρώσει για εσένα η υπηρεσία τηςGoogle, τότε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα και να διαγράψεις όλες τις πληροφορίες και το ιστορικό.

-Αρχικά μπες στην κεντρική σελίδα για να βρεις το ιστορικό και τις πληροφορίες της Google. Μπορείς να μπεις από εδώ και αν θες να το κάνεις και σελιδοδείκτη για πιο άμεση πρόσβαση.

-Έπειτα επίλεξε τα data που θες να ψάξεις. Για να αποκτήσεις πρόσβαση κάνε κλικ στις τρεις γραμμές στην επάνω αριστερή γωνία της σελίδας. Έχεις τις επιλογές να εξετάσεις: δραστηριότητα ιστού και εφαρμογών, δραστηριότητα φωνής και ήχου, πληροφορίες συσκευής, ιστορικό τοποθεσίας, ιστορικό παρακολούθησης YouTube και ιστορικό αναζήτησης YouTube.

-Αφού επιλέξεις ένα από αυτά, δες ποιες πληροφορίες έχει αποθηκευμένες η υπηρεσία για σένα. Πρέπει να αποφασίσεις εάν θέλεις ή όχι να κρατήσεις αυτές τις πληροφορίες.

-Αν θέλεις αυτές τις πληροφορίες και τα δεδομένα να διαγραφούν, κάντε κλικ στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας και επίλεξε την επιλογή «διαγραφή».

-Επιπλέον μπορείς να αποφασίσεις πόσα από τα στοιχεία σου θες να διαγραφούν. Μπορείς να επιλέξεις από «σήμερα», «χθες» και «προηγούμένα», και ακόμη πιο συγκεκριμένα από «4 τελευταίες εβδομάδες» ή «όλα από την αρχή». Διάλεξε αυτό που θες και το ιστορικό και τα δεδομένα σου διαγράφηκαν.