Αναστάτωση στην οικογένεια Παντελίδη μετά τη συνέντευξη της Μίνας Αρναούτη

Λίγες ώρες μετά την τηλεοπτική συνέντευξη της Μίνας Αρναούτη στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ, τα social media πλημμύρισαν από σκληρά σχόλια εναντίον της από θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη.

Μετά την κατάθεση ψυχής της συνεπιβάτιδος του αδικοχαμένου τραγουδιστή στο μοιραίο τζιπ, η οποία κατέγραψε καρέ καρέ τα γεγονότα, η οικογένειά του είναι προβληματισμένη και σκέφτεται να δώσει απαντήσεις αλλά και να προβεί σε αποκαλύψεις.
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευα της εφημερίδας, Epsresso, πριν μιλήσει η μητέρα του Παντελή, η κυρία Αθηνά, εκείνος ο οποίος θα μιλήσει πρώτος, θα είναι ο αδερφός του, ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης. Πρόσωπο από την οικογένειά του λέει στην εφημερίδα: «Πολλά από όσα δήλωσε η Αρναούτη εγείρουν ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις και σε πολλά από τα γεγονότα που περιέγραψε υπάρχουν κενά. Στη συνέντευξη της ανέφερε πως το μοιραίο βράδυ δεν ήταν στο δωμάτιο με τον Παντελή, όμως οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το σπίτι –λέσχη της έδειξαν καθισμένη δίπλα του σε έναν καναπέ, μαζί με τη Φρόσω Κυριάκου. Να, λοιπόν ένα σημείο που θέλει διευκρινίσεις»