Οι «ερυθρόλευκες» ενέργειες για προστασία των παικτών από τις κλοπές

Ο Ολυμπιακός με τις κινήσεις που είχε κάνει μετά τα κρούσματα κλοπών στους ξένους παίκτες του είχε αποτρέψει την διάρρηξη στο σπίτι του Προτό και είναι σε διαρκή ανοιχτή γραμμή με τις Αρχές.
Όπως είχατε διαβάσει από τον Οκτώβριο ο Ολυμπιακός έχοντας τοποθετήσει security στο σπίτι του Προτό δεν είχε επιτρέψει να γίνει κλοπή και στον έμπειρο Βέλγο.

Τα κρούσματα διαρρήξεων με τους Εμενίκε (σ.σ. που είχε γίνει και θέμα στα media της χώρας του), Ομάρ, Οτζίτζα Οφόε και Καρσελά θορύβησαν για τα καλά την πειραϊκή ομάδα που και στο παρελθόν είχε χειριστεί και αντιμετωπίσει τέτοια περιστατικά. Προφανώς πρόκειται για σπείρα (σ.σ. ή σπείρες καθώς είχε διαρρεύσει πως ήταν δύο που δρούσαν σε Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα και Βάρη). Και είναι σαφές πως ειδικά σε κάποιες περιπτώσεις μία τέτοια κατάσταση μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία ενός παίκτη και δεδομένα ένας σύλλογος δεν μπορεί να το αφήσει έτσι. Έτσι ο Ολυμπιακός είχε μεριμνήσει ώστε να ξεκαθαρίσει σε όλους τους ξένους παίκτες του ότι χρειάζονται την σχετική φύλαξη μέσω security. Και εάν χρειάζεται και έξτρα φύλαξη να υπάρξει. Οι άνθρωποι δε των πρωταθλητών έσπευσαν να καθησυχάσουν και να ηρεμήσουν άπαντες. Παράλληλα στο Λιμάνι είναι και το τελευταίο διάστημα σε ανοιχτή γραμμή με τις αστυνομικές Αρχές και όχι μόνο για τα αποτελέσματα των ερευνών για τους δράστες.

Πηγή: gazzetta.gr