Γάμος Οικονομάκου – Μιχόπουλου: Η ηθοποιός ποζάρει με την ανθοδέσμη! Δείτε τι φόρεσε...

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος. Το ζευγάρι επέλεξε για αυτή την σημαντική μέρα της ζωής του του το Δημαρχείο του Γυθείου. Η όμορφη πόλη της Λακωνίας είναι η γενέτειρα της ηθοποιού και οι λιγοστοί καλεσμένοι ταξίδεψαν μέχρι εκεί για να βρεθούν στο πλευρό της αλλά και του επιχειρηματία.

Οι πρώτες φωτογραφίες από την τελετή και όλα όσα έγιναν στο γαμήλιο πάρτι άρχισαν ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους στα social media. Η κολλητή φίλη της Αθηνάς Οικονομάκου και στιλίστα, Νικόλ παναγιώτου ανέβασε σήμερα την πρώτη φωτογραφία της νύφης με την εντυπωσιακή της ανθοδέσμη.

Η ευτυχία της ηθοποιου, που σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο και το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία, είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Ο γάμος της έγινε ακριβώς όπως τον ήθελε!

“Εκείνη την ημέρα, θέλω σημαντικούς ανθρώπους δίπλα μου. Δεν θέλω να βγάλω υποχρεώσεις στον γάμο μου, ούτε να υπάρξουν άνθρωποι των οποίων η παρουσία δεν με αφορά”, είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της η ευτυχισμένη νύφη.