Ο Μπραντ Πιτ ζευγάρι με την πριγκίπισσα του Μονακό! Ένα χρόνο μετά το διαζύγιο...
Ένας χρόνος πέρασε από τον χωρισμό του Μπραντ Πιτ με την ΑντζελίναΤζολί και πολλά είναι τα διεθνή ΜΜΕ που θέλουν να τον... αποκαταστήσουν.



Reuters

Σύμφωνα με το πιο πρόσφατο δημοσίευμα, ο ηθοποιός του Χόλιγουντ, που αυτό το διάστημα βρίσκεται στα γυρίσματα του θρίλερ Ad Astra, δεν είναι πια single. Μάλιστα δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες θέλουν τον Πιτ να είναι ζευγάρι με τη πριγκίπισσα του Μονακό, Σαρλότ Κασιράγκι.

Ο ηθοποιός και η όμορφη πριγκίπισσα, σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, κατάφεραν να κρύψουν τη σχέση τους εδώ και ένα μήνα, όμως πλέον φανερώθηκε.

                             Splash

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο Πιτ εμφανίστηκε σε event του Los Angeles County Museum of Art μαζί με τη Κασιράγκι και οι δύο τους ήταν αχώριστοι.

Η πανέμορφη Σαρλότ Κασιράγκι είναι κόρη της Καρολίνας του Μονακό, αθλήτρια ιππασίας, fashion icon και μητέρα ενός γιου που απέκτησε με τον κωμικό ηθοποιό Γκαντ Ελμάλεχ -από τον οποίο έχει χωρίσει.

Splash

Σε περίπτωση που τα δημοσιεύματα ισχύουν, τότε η Σαρλότ Κασιράγκι και ο Μπραντ Πιτ είναι ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια του διεθνούς star system.

                            Splash
                               Splash

Reuters