«Ούτε σφαίρα δεν αξίζεις»: Γιατί ξέσπασε η διάσημη ηθοποιός...

Η Uma Thurman φροντίζει να διατηρεί χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά τη δημόσια εικόνα της. Παρόλα αυτά, το σκάνδαλο Weinstein που έχει ξεσπάσει στο Hollywood τους τελευταίους μήνες δεν φαίνεται να την έχει αφήσει ανεπηρέαστη.

Η κορυφαία ηθοποιός είχε συνεργαστεί με τον γνωστό παραγωγό, ο οποίος κατηγορείται για πολλές σεξουαλικές παρενοχλήσεις και βιασμούς στον χώρο του θεάματος, στις ταινίες Pulp Fiction και Kill Bill. H Thurman όταν είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο είχε φροντίσει να σιωπήσει καθώς δεν ήθελε να μιλήσει εν θερμώ.

Χθες όμως, την Ημέρα των Ευχαριστιών για τις ΗΠΑ, έκανε μία δημόσια τοποθέτηση με αφορμή τις ευχές που έδωσε στους fans της μέσω instagram. Συγκεκριμένα, ανήρτησε μία φωτογραφία από το Kill Bill και έγραψε: «Είμαι ευγνώμων σήμερα, που ζω, για όλους όσους αγαπώ και για όσους έχουν το κουράγιο να σταθούν στο πλευρό άλλων. Είπα πρόσφατα ότι ήμουν θυμωμένη και είχα αρκετούς λόγους σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε από την έκφρασή μου. Νιώθω πως είναι σημαντικό να παίρνουμε τον χρόνο μας για να είμαστε δίκαιοι και ακριβείς, οπότε… Χαρούμενη Ημέρα Ευχαριστιών σε όλους! (Εκτός από εσένα Harvey, και όλες τις πειραγμένες συνομωσίες-Είμαι χαρούμενη που συμβαίνει όλο αυτό σιγά σιγά- Δεν αξίζεις ούτε μία σφαίρα)- Μείνετε συντονισμένοι Uma Thurman».






Πηγή: peoplegreece.com